Szmytex Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 (edited) Mam problem z ikonami które ukrywają się w górnym wysuwanym menu. Brakuje mi tam ikonki edytuj która umożliwia wybranie jakie mają tam być ikony oraz ich ustawienie. uruchomiłem drugą przestrzeń aby sprawdzić czy tam też nie działają te ikonki. w drugiej przestrzeni wszystko jest normalnie. Jak mogę edytować te ikony w pierwszej przestrzeni? jak dodać skrót do włączania i wyłączania NFC które w przestrzeni 2 jest a w przestrzeni 1 go nie ma? załączam zdjęcia paska aby było łatwiej zrozumieć o co mi chodzi. po dwa zdjęcia paska z każdej przestrzeni. telefon Redmi Note 8T, MIUI Global 11.0.7|stabilna|(PCXEUXM), Adnroid 9 PKQ1.190616.001 zainstalowany POCO Launcher wersja 2.7.4.4 Edited May 15, 2020 by Szmytex poprawa tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
barto146 Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Mam niestety ten sam problem. Nowy telefon wyciągnięty z pudełka, nic nie zmieniane i też nie ma możliwość edycji tych skrótów, a jest ich tam zdecydowanie mniej, niż standardowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 (edited) @barto146 @Szmytex zainstaluj systemui tuner. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zacharee1.systemuituner Nadaj uprawnienia wg instrukcji. Systemui/ to the tweaks/ quick settings/ launch editor/ trzy kropki w prawym dolnym rogu/ reset. Ewentualnie ustawienia fabryczne i nie dodawaj konta Google podczas pierwszej konfiguracji. Edited May 15, 2020 by mariusz.ur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szmytex Posted May 15, 2020 Author Share Posted May 15, 2020 (edited) Mam problem z nadaniem Uprawnień. Co może być przyczyną? Udało mi się rozwiązać ten problem poniżej link do rozwiązania: https://stackoverflow.com/questions/52079343/how-can-i-use-adb-to-grant-permission-without-root Trzeba włączyć: USB debugging (Security setting) / Debugowanie USB (ustawienie Bezpieczeństwa) ikonki zresetowane i przywrócone dzięki za pomoc @mariusz.ur Edited May 15, 2020 by Szmytex problem rozwiązany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziomek999 Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 W redmi note 7 było chyba powodem przywrócenie ustawień z telefonu z android one np mi a3. Czysty start bez przywracania rozwiązał problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts