Nigiri Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Witam! Mam problem z wyżej wymienionym telefonem. Kupiłem go od starszego Pana i był on niewyczyszczony z jego danych (nawet mnie jeszcze prosił o przegranie jego zdjęć z telefonu). Zanim go przywrócę do ustawień fabrycznych to chciałbym się wylogować z kont Google i Xiaomi, aby nie było blokady. Z konta Google bezproblemowo się wylogowałem, ale przy próbie wylogowania z konta Xiaomi, prosi mnie o podanie hasła do konta. Właściciel go nie pamięta, a numer telefonu potrzebny do zmiany hasła już nie istnieje. Co w tej sytuacji zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 oddać telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
_harry Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 No to tak dla ogólnej wiedzy:Dlaczego?Czego brak?Czy brak numeru na który był logowany telefon powiduje że telefon jest bezużyteczny?Czy reset do ustawień fabrycznych i założenie nowego konta na nowym numerze nie pomoże?Czy nie można wnioskować o reset hasła bez starego numeru?Każdemu może się trafić taki problem, chociaż najczęściej przynajmniej mamy wciąż numer na który było logowanieSent from my Mi MIX 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_harry Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Patrzę że na tym forum to wszyscy tacy małomówni? Że nie ma hasla to i ja wiem, ale czy to znaczy że telefon jest bezużyteczny? To Xiaomi rozwiązało problem kradzieży? Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Poznać hasło, albo skontaktować się z supportem globalnym Xiaomi przedstawiając dowody zakupu, innego wyjścia nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts