pompio Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Dzień dobry, Na początku roku kupiliśmy sobie z moją partnerką takie same telefony. Chyba w lutym mój się zaktualizował do Androida10. A telefon mojej pani do tej pory nie dostał aktualizacji. Dwa takie same telefony, ta sama sieć, a aktualizacje dostaje jeden. Czy ktoś mi to wyjaśni? Pozdrawaiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth93 Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Było już o tym pisane, nawet tutaj. Jeden telefon dostał testową wersję beta, która była rozsyłana do losowych użytkowników, ale ma dużo błędów i niedociągnięć. Więc najprawdopodobniej partnerka jest w lepszej sytuacji. Jedni twierdzą, że ten telefon jest już "martwy" i nie będzie miał wsparcia od Xiaomi, inni z kolei piszą, że 19 maja powinien pojawić się globalny "grafik" wypuszczania Androida 10 z MIUI 12, w którym widnieje Redmi Note 8 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts