awygo Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 (edited) Miui V6. Zainstalowałem Atom Launcher, ale po kliknięciu Home zawsze startuje launcher Miui. Jak zmusić telefon do korzystania z innego launchera? EDIT OK. znalazłem: ustawienia > aplikacje > domyślne aplikacje. Jeszcze trochę i Miui zacznie wyglądać jak normalny telefon Edited April 3, 2015 by awygo Link to comment Share on other sites More sharing options...
redkontakt Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Taaaa nie ma to jak kupić Xiaomi i zrezygnować z MIUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 zainstaluj sobie ten system i będziesz miał normalnie wyglądający telefon:http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=93699&extra=page%3D1&mobile=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acy Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Taaaa nie ma to jak kupić Xiaomi i zrezygnować z MIUI Jeśli uważa działania Xiaomi w zakresie oprogramowania za mierne, to dlaczego nie może wybrać czegoś, co mu odpowiada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
awygo Posted April 3, 2015 Author Share Posted April 3, 2015 (edited) @avish tam napisano: Note: Doesn't work on Mi4 CDMA 4G 4G kojarzy mi się z LTE, a właśnie taki mam. Nie wiem czy to ruszy na mojej wersji? Taaaa nie ma to jak kupić Xiaomi i zrezygnować z MIUI Bez przesady, zmiana launchera na bardziej (moim zdaniem) funkcjonalny nie oznacza rezygnacji z Miui. Poza tym Xiaomi to nie tylko Miui. Edited April 3, 2015 by awygo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Wątek o jednym, komentarze o drugim, a wystarczyło zerknąć w FAQ, kosz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts