zmylna Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 (edited) Cześć Wszystkim. Miałem dzisiaj taką sytuację: Włączyłem hotspot w telefonie. Po jakimś czasie hotspot wyłączył się, a na telefonie pojawiła się informacja o zabezpieczeniu przed przegrzaniem: wyłączony moduł wifi i coś tam jeszcze. Od tamtej pory nie działa sensor fingerprint W diagnostyce pokazuje "Fail for NO FP!" Restart telefonu, czyszczenie cache - nic nie pomaga Aha, w menu ustawień nie ma w ogóle pozycji dotyczącej odcisku palca. Ktoś coś ? Edited May 8, 2020 by zmylna Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmylna Posted May 9, 2020 Author Share Posted May 9, 2020 Nikt nie ma pomysłu ? Czyli tylko serwis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario1974 Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Mam to samo czytnik raz działał raz nie aż w końcu nie działa w ogóle i nie ma go w ustawieniach zabezpieczeń ,wiesz już co padło u mnie nawet czyste wgranie romu nie pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osama Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Miałem to samo tylko w telefonie UMI, tyle że tam czytnik palca był w fizycznym przycisku home, wymieniłem akurat na używkę bo ktoś miał na części i wszystko zaczęło działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts