Lovelas1988 Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Ostatnie spotrzeżenie- w konwersacji sms nie ma.opcji przeczytania całej rozmowy...W jednej konwersacji po 500 sms wszystkie stare z automatu sie kasuja i zostaja tylko z danego dnia. Najbardziej jestem zawiedziony ztego podswietlenia automatycznego w sloncu (widac plamke od czytnika palca), sms oraz zwiechami w aplikacjach. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
theBlack Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 17 hours ago, michalm83 said: Zainstaluj najnowsze TWRP. NIe moge wgrać nawet TWRP, ADB pokazuje mi taką informację. Jest zablokowane przed zapisem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunkist Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Panowie, mam ten sam problem co theBlack, chciałem zainstalować najnowsze TWRP, w związku z tym mam pytanie czy podmiana TWRP spowoduje że będę musiał na nowo wgrywać xiomi.eu ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danioRM Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Witam,Co się stało z kartami Google z lewego ekranu.?Został tylko Panel informacyjny Miui.Gdzieś można to włączyć czy zostało usunięte?Mi9 Lite. Wysłane z mojego MI CC 9 przy użyciu TapatalkaRównież jestem tego ciekawy. Teraz trzeba ręcznie otwierać apkę Google.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.