Szaju Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Witam. Od wczoraj wyskakuje mi aktualizacja Messengera, ale poza Sklepem Play. Wszedłem w Messengera i kazało mi pobrać najnowszą wersję. Nigdy tak nie miałem. Mam też ustawione aby nie instalował aplikacji z nieznanych źródeł dlatego to wisi w tle. Zastanawiam się czy to zaktualizować. Jak myślicie? Jest to bezpieczne?
Netoper Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Wyczyść pamięć mesengera, odinstaluj go i zainstaluj na czysto z google play.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
maik30d Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Nie staracisz. Dziwna sprawa. Zrób jak kolega wyżej napisałWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Szaju Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Mam aktualizację ze Sklepu Play. Zobaczę jutro rano czy nadal wyskakuje mi to powiadomienie o nowej wersji. Dzięki za pomoc. edit 8.05. 10:28 Po aktualizacji wszystko ok. Już nic nie wyskakuje. Dzięki za pomoc Nie edytowałem poprzedniej wiadomości żeby było wiadomo, że problem się rozwiązał A właśnie powinieneś był to zrobić. Nie piszemy post pod postem /Orjon
Kacper Skrzypek Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Recommended Posts