Bar.Tek 150 Posted February 2 Report Share Posted February 2 Jak chcesz global indie, to format data obowiązkowy lub wgranie przez miflash z opcją clean all. Link to post Share on other sites
grzesiekura 0 Posted February 2 Report Share Posted February 2 Jak chcesz global indie, to format data obowiązkowy lub wgranie przez miflash z opcją clean all. Generalnie ten rom działa ok u mnie. Ale zabezpieczenia z lipca martwią mnie. I chwila moment i jakieś apki nie będę działać ze względu na bezpieczeństwo. Nie lubię zbyt często zmieniać oprogramowania ale chyba jednak będę musiał. Miflash na MacBook jest normalnie dostępny i działający ?Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Bar.Tek 150 Posted February 2 Report Share Posted February 2 Nie wiem jak na Mac, ja mam windowsa. Jeśli używasz płatności przez google pay to musisz doinstalować Goole pay. Jak masz już recovery w telefonie to zrób format data i wgraj paczkę zip z global india. 1 Link to post Share on other sites
grzesiekura 0 Posted February 2 Report Share Posted February 2 Nie wiem jak na Mac, ja mam windowsa. Jeśli używasz płatności przez google pay to musisz doinstalować Goole pay. Jak masz już recovery w telefonie to zrób format data i wgraj paczkę zip z global india. Paczkę ZIP z pendrive otg będzie bezpieczniej?Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Bar.Tek 150 Posted February 2 Report Share Posted February 2 Jak wolisz, ja wolę zbootować recovery. Link to post Share on other sites
grzesiekura 0 Posted February 2 Report Share Posted February 2 Jak wolisz, ja wolę zbootować recovery. Dziękuję za wskazówki. Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
kaeres 0 Posted February 9 Report Share Posted February 9 Czy kupując dziś w T-Mobile będę miał normalnie dual SIM, Android 11, MIUI 12 i będzie śmigał jak nie przymierzając Mi Note 10 Lite żony ?Czy tylko Mi10 to jakiś kastrat i czasy pierwszych Mi z wygrywaniem romów ? Link to post Share on other sites
don_kamillo 205 Posted February 9 Report Share Posted February 9 Mi10 w globalu/eea nie będzie mieć dualsim. Zostaje wgranie xiaomi.eu i zakup tacki na dwie karty. Link to post Share on other sites
kaeres 0 Posted February 9 Report Share Posted February 9 Serio ?W 2021 szajomi ma jeszcze takie problemy ? Link to post Share on other sites
witek_77 99 Posted February 9 Report Share Posted February 9 53 minuty temu, kaeres napisał: Czy kupując dziś w T-Mobile będę miał normalnie dual SIM, Android 11, MIUI 12 i będzie śmigał jak nie przymierzając Mi Note 10 Lite żony ? Czy tylko Mi10 to jakiś kastrat i czasy pierwszych Mi z wygrywaniem romów ? Nie jest kastratem bo to pełnoprawny flagowiec. Tylko zrejonizowany Kastraty to wersje z T , które posiadają dual sim. O taki paradoks. Link to post Share on other sites
Bar.Tek 150 Posted February 9 Report Share Posted February 9 Global na region Indii i mas dual SIM. Link to post Share on other sites
Kacper Skrzypek 2,177 Posted February 9 Report Share Posted February 9 Tylko pytanie brzmiało "czy kupując dziś", a nie "czy kupując dziś i ewentualnie poświęcić tydzień na odblokowanie bootloadera i wgranie ROM-u na Indie, a oprócz tego kupić tackę na dual SIM-a". Oczywiście można to zrobić, ale trzeba chcieć się w to bawić. A takich osób jest mało 2 Link to post Share on other sites
moonfall84 2 Posted February 10 Report Share Posted February 10 Dnia 9.02.2021 o 15:25, kaeres napisał: Serio ? W 2021 szajomi ma jeszcze takie problemy ? Niestety... serio serio. Sam żałuję zakupu, trzeba było poczekać na coś normalnego. Link to post Share on other sites
lyru332 21 Posted February 16 Report Share Posted February 16 No i w czym problem ? Wgrać xiaomi.eu i wrzucić tackę dual ? Przecież to jak pójście po bułki do sklepu. Rozumiem jakby trzeba telefon rozbierać czy coś, ale taki zabieg ? Link to post Share on other sites
Antyhaker 350 Posted February 16 Report Share Posted February 16 Dnia 10.02.2021 o 22:00, moonfall84 napisał: Niestety... serio serio. Sam żałuję zakupu, trzeba było poczekać na coś normalnego. Żałujesz zakupu chociaż wiedziałeś co kupujesz? Mistrz 1 Link to post Share on other sites
FromWP 1,504 Posted February 16 Report Share Posted February 16 Dnia 9.02.2021 o 15:25, kaeres napisał: W 2021 szajomi ma jeszcze takie problemy ? Problemem nazywasz to że telefon wg specyfikacji jest na jedną kartę SIM i nie działa z oficjalnym romem dual SIM? Przecież nawet tackę ma na jedną kartę. Problem może mieć ktoś kto tego nie doczytał. Tylko to nie problem Xiaomi. 2 Link to post Share on other sites
Bar.Tek 150 Posted February 16 Report Share Posted February 16 Odnoszę wrażenie, że wiele osób w obecnych czasach najpierw "robi a potem czyta". Tak jest z kupowaniem telefonu, były problemy, że niby 5G, a nie jest 5G, bo brakuje mu jednej częstotliwości to już oszustwo, a żaden zainteresowany nie zerknał do specyfikacji. Potem zaczęły się problemy z instalacją xiaomieu i co zgroza aktualizacja kolejnych wersji, po co czytać, że recovery nie działa skoro puszcze z automatu i potem popłaczę na forum. Dymki, których nie było, a były kwadratowe, a przecież miały być okrągłe itp. No teraz takka dual sim i wspieranie dualsim. Teraz czekać na aparat, może ktoś się skapnie, że ma 2mpx na makro. 1 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts