chrzonas Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Jeżeli mówimy o beta xiaomi.eu to 9.8.1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzygaj Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 (edited) Jestem na miui 9.8.1 i mam probem z aplikacją pliki - za każdym razem wykłada mi się i nie mogę z jej poziomu otworzyć żadnych plików - np jeżeli chcę otworzyć zapisane na pamięci wewnętrznej zdjęcie to mam taki błąd: Z góry dzięki za pomoc EDIT: Nieaktualne - wyłączyłem aplikację Galeria Edited October 18, 2019 by krzygaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adasiek74 Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Czy u was też po resecie telefonu tapeta blokady zmienia się na fabryczna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 1 godzinę temu, Adasiek74 napisał: Czy u was też po resecie telefonu tapeta blokady zmienia się na fabryczna? Usuń aplikację codzienne tapety ekranu blokady. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adasiek74 Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 2 godziny temu, eNse napisał: Usuń aplikację codzienne tapety ekranu blokady. Dzięki wielkie problem z głowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymi Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 wyapalił mi się AMOLED? proszę was o pomoc, zainstalujcie apkke oled tools lub display tester i powiedzcie czy coś tam widzicie podobnego u siebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Nic takiego nie mam. Czarny to czarny, bez przebarwień. Radzę oddać na rękojmię a nie na reklamację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 To nie wypalenie, tylko uszkodzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzygaj Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Jeszcze mam pytanko czy na TWRP ...42 działa deszyfrowanie partycji Data w Andku Q? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrzonas Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Działa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamerio Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Jak zmienić domyślną aplikację otwierającą pliki .pdf? Za pierwszym razem miałem możliwość wyboru, teraz patrzę i kompletnie nie widzę opcji zmiany :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 @Adamerio w ustawienia/ zarządzaj aplikacjami/ wybierz aplikację, która domyślnie otwiera pdf i wyczyść domyślne na samym dole Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Usuń aplikację codzienne tapety ekranu blokady. Lub zaktualizuj apke do najnowszej wersji: https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/mi-wallpaper-carousel/mi-wallpaper-carousel-v7-g-191014-release/mi-wallpaper-carousel-v7-g-191014-android-apk-download/download/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liffer Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 a gra ktoś może na Mi9 dosyć intensywniej?szukam jakiegoś wygodnego pada do coda, GTA itp. ktoś coś poleci?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 W cod nie działają pady. W GTA dobrze gra mi się na gamesir g3s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boski Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 po aktualizacji do miui 11 mam problem z wysyłaniem sms. Szukam jakieś pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 po aktualizacji do miui 11 mam problem z wysyłaniem sms. Szukam jakieś pomoc.A zmień ezyk na angielskiWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boski Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) bez zmian, inne aplkacje zew. sms dzialaja bez problemu Edited November 4, 2019 by Boski Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Wyłącz alfabet GSM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boski Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) działa dziękuje! Edited November 4, 2019 by Boski Link to comment Share on other sites More sharing options...
goomako Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Zrobiłem aktualizacje, global and 10, 11 miui Teraz wciskając przycisk z lewej do aktywowania asystenta zamiast tego włącza mi się cały asystent (karty czy jak to zwał) Zmusza mnie to wciśnięcia mikrofonu na samym dole, środek i dopiero wymówienie komendy. Szybciej naciskałem ten przycisk z lewej i mówiłem. W ustawieniach mam ustawione przycisk SI- Naciśnij mów do asystenta a mimo to nie działa, ktoś coś ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Zrobiłem aktualizacje, global and 10, 11 miui Teraz wciskając przycisk z lewej do aktywowania asystenta zamiast tego włącza mi się cały asystent (karty czy jak to zwał) Zmusza mnie to wciśnięcia mikrofonu na samym dole, środek i dopiero wymówienie komendy. Szybciej naciskałem ten przycisk z lewej i mówiłem. W ustawieniach mam ustawione przycisk SI- Naciśnij mów do asystenta a mimo to nie działa, ktoś coś ? W magisku możesz wgrać button remapWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
goomako Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 W Mi5 bawiłem się w te wszystkie Lineageosy, magiski i twrpsy i ... nie chcę mi się już, chce aby tylko wrócił asystent pod przyciskiem SI i mogę żyć dalej spokojnie z moim siaomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 W Mi5 bawiłem się w te wszystkie Lineageosy, magiski i twrpsy i ... nie chcę mi się już, chce aby tylko wrócił asystent pod przyciskiem SI i mogę żyć dalej spokojnie z moim siaomi Dałem ci najprostszy sposobWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocoz Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 12 godzin temu, goomako napisał: Zrobiłem aktualizacje, global and 10, 11 miui Teraz wciskając przycisk z lewej do aktywowania asystenta zamiast tego włącza mi się cały asystent (karty czy jak to zwał) Zmusza mnie to wciśnięcia mikrofonu na samym dole, środek i dopiero wymówienie komendy. Szybciej naciskałem ten przycisk z lewej i mówiłem. W ustawieniach mam ustawione przycisk SI- Naciśnij mów do asystenta a mimo to nie działa, ktoś coś ? Teraz sprawdziłem u siebie i mam to samo. Już kiedyś w MIUI 10 było coś takiego i naprawili w którejś aktualizacji więc pozostaje poczekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzbi Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 miałem to samo, i zrobiłem ze działa, naucz asystenta ponownie twojego głosu . https://support.google.com/assistant/answer/7394306?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=pl zrób według tego poradnika- u mnie zadziałało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goomako Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Usunąłem głos, dodałem nowy i dalej lipa, ustawiłem za to dłuższe przytrzymanie SI jako mów do asystenta i o dziwo działa. Dziwna sprawa z tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBright Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Usunąłem głos, dodałem nowy i dalej lipa, ustawiłem za to dłuższe przytrzymanie SI jako mów do asystenta i o dziwo działa. Dziwna sprawa z tym Działa po restarcie..Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liffer Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 odblokowalem BL, zainstalowalem TWRP, zainstalowalem xiaomi.eu 9.11.7, ale za chiny nie moge odpalic systemu, wpada cały czas w TWRP, co moge na to poradzic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Wipe data, pewnie coś na szyfrowaniu partycji się wyłożyło. Mam nadzieję, że masz backup bo Ci wyczyści dane. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinturicchio87 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Siemka, czy aktualizował ktoś z Was do MIUI 9.11.7? Jak wrażenia? Czy uważacie że warto a może lepiej zostać na starej ale bezproblemowej wersji? Z góry dziękuję, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 A któraś była problemowa? Aktualizuje co czwartek/piątek i wszystko działa. Magisk xposedWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Możesz spróbować przeczytać ten wątek i znajdziesz odpowiedź 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian033 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Witam mam pytanie jak ustawić aby podczas połączenia nie znikał internet korzystam z programu który pobiera z sieci informację o danym numerze a konkretnie chodzi o aplikacje Orange telefon niestety nie pobiera mi danych ponieważ jak ktoś do mnie dzwoni to wyłącza mi się Internet na miui 10 nie miałem tego problemuWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybejita Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 (edited) Mam pytanko wie ktoś co zrobić żeby mieć opcję Moon mode w aparacie, bo nwm o co biega ale po aktualizacji jej nie mam Edit: nieważne jestem glupi Edited November 13, 2019 by bybejita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts