maciek04 Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 A jak sprawdzić czy ma się zwykły global czy EEA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 80 do 35 wg tego co piszą niektórzy o bateriach. Ja się pozbyłem tej apki, raz działa raz nie, tak samo z rootem, którego potrzebowałem włącznie do Vipera i tej aplikacji.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaRozumiem, że tak mam to ustawić? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzykd Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 Rozumiem, że tak mam to ustawić?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaNie zapomnij przełącznika "enable"Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 Tak tak Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
michlacz231 Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Cześć, mam pytanie co do wygody trzymania tego telefonu, jako że s10+ jest podobne wymiarami do mi 9 to poszedłem sobie ,,obmacać" no i się trochę przeraziłem tą wielkością. Więc mam pytanie czy Mi 9 w dłoni leży lepiej niż s10+? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 (edited) Dla mnie S10+ leży dobrze w dłoni, Mi 8 też, Mi 9 jest tylko ciutkę wyższy, więc dla mnie również leży dobrze. Ale jak masz małe dłonie, to tego nie przeskoczysz. EDIT: Mogę używać Mi 8 jedną ręką. Edited May 4, 2019 by galakty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zgk1 Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Mi 9 jest nieco duże ale dyskomfortu z używania telefonu nie odczuwam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zgk1 Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Orientuję się ktoś czy z taką przyssawką na etui ładowanie bezprzewodowe będzie się odbywać bez problemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba_ps2 Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 W s8 sa z tym problemy. Ale umieszczenie w odpowiednim miejscu tej plytki rozwiazuje problem bynajmniej u mnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michlacz231 Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 A jak z grzaniem się tego telefonu ? Czy po 5 minutach sporadycznego grania nie oparzy mi rąk ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzykd Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 A jak z grzaniem się tego telefonu ? Czy po 5 minutach sporadycznego grania nie oparzy mi rąk ?Nawet po 10 minutach nie poparzy . PUBG, grafika HD, framerate high testuję codziennie, robi się przyjemniej ciepły po jakimś czasie, idealny na taką majówkę jak ostatnio.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zgk1 Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Panowie macie na wyświetlaczu z przodu jakieś zabezpieczenia? Folia, szkło? Jeśli tak to jakie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Panowie macie na wyświetlaczu z przodu jakieś zabezpieczenia? Folia, szkło? Jeśli tak to jakie?Nie ten wątek. Sprawdź w akcesoriach. Btw. Wozinsky daje rade. Nie wchodzi na ekranWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek619 Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Czy ktoś się orientuje, czy wszelkie dysfunkcje ekranu (wypalanie, przebarwienia itp.), spowodowane ciągłym wyświetlaniem animacji odcisku palca, podlegają gwarancji producenta? Wiem, że można taką animację wyłączyć, pytam z ciekawości, bo fajnie to wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzykd Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Czy ktoś się orientuje, czy wszelkie dysfunkcje ekranu (wypalanie, przebarwienia itp.), spowodowane ciągłym wyświetlaniem animacji odcisku palca, podlegają gwarancji producenta? Wiem, że można taką animację wyłączyć, pytam z ciekawości, bo fajnie to wygląda Chyba jeszcze nie było takiego przypadku Jak ci się wypali daj znać.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek619 Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Przed chwilą, jerzykd napisał: Chyba jeszcze nie było takiego przypadku Jak ci się wypali daj znać. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Tutaj na forum nie, chyba gdzieś na xda jakiś przypadek się już trafił ponoć Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzykd Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Gościu tak długo patrzył pod słońce na wyświetlacz aż ujrzał plamę w kształcie....Czytnika linii papilarnych Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Gościu tak długo patrzył pod słońce na wyświetlacz aż ujrzał plamę w kształcie....Czytnika linii papilarnych Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaPlany są dwie. Druga na górze po lewej i jest to z tego co zauważyłem czujnik oświetlenia czy jak on się tam zwieWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzykd Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Plany są dwie. Druga na górze po lewej i jest to z tego co zauważyłem czujnik oświetlenia czy jak on się tam zwieWysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaNo nie mogę wypatrzeć tej górnej, albo to wina szkła naklejonego na ekran albo szczepionek Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zgk1 Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 (edited) U mnie żadnych plam czy przebarwień nie widać Idzie wyłączyć animację odcisku palca przy zablokowanym ekranie? Edited May 5, 2019 by Zgk1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 2 godziny temu, Zgk1 napisał: U mnie żadnych plam czy przebarwień nie widać Idzie wyłączyć animację odcisku palca przy zablokowanym ekranie? Na najnowszej testowej odsłonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 https://www.xda-developers.com/android-q-beta-3-released/ Ten Android Q Beta 3 już jest dostępny, czy dopiero będzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Jest opublikowany. https://www.mi.com/global/androidqbeta/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Jak ktoś się zdecyduje to czekam na krótką relację Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzykd Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Jak ktoś się zdecyduje to czekam na krótką relację W weekend sprawdzam.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Trzeba poczekać na kolejną wersję, ta ma zbyt wiele błędów. Jak zrobią ustawienia do końca i palec to tez wrzucę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zgk1 Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Tak z ciekawości - korzystacie z automatycznej jasności? Szczerze mówiąc w porównaniu z iPhone X działa on dość niedokładnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Trzeba poczekać na kolejną wersję, ta ma zbyt wiele błędów. Jak zrobią ustawienia do końca i palec to tez wrzucę Takie błędy to nie błędy jakbym tylko mógł to bym wrzuciłWysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalezi Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Ta Beta będzie rozwijana jak w Pixelach i dopracowywa? Będzie to szło w miarę równolegle? Jak myślicie? Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej5161 Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Zainstalowałem Betę: - czysty android - niepełne tłumaczenie - odcisk palca nie działa (było ostrzeżenie, więc się spodziewałem) - płatności mobilne nie działają (PKO SA, a aplikacja IKO wcale się nie uruchamiania) - aparat działa. Prosty, bez praktycznie żadnych opcji - asystent działa na komendę OK Google, w Xiaomi.eu to nie działało Ogólne wrażenia? Żadne, czysty android więc wiedziałem czego można się spodziewać. Zastanawiam się jedynie nad tym, czy telefon będzie cały czas aktualizowany w czystym androidzie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Zainstalowałem Betę: - czysty android - niepełne tłumaczenie - odcisk palca nie działa (było ostrzeżenie, więc się spodziewałem) - płatności mobilne nie działają (PKO SA, a aplikacja IKO wcale się nie uruchamiania) - aparat działa. Prosty, bez praktycznie żadnych opcji - asystent działa na komendę OK Google, w Xiaomi.eu to nie działało Ogólne wrażenia? Żadne, czysty android więc wiedziałem czego można się spodziewać. Zastanawiam się jedynie nad tym, czy telefon będzie cały czas aktualizowany w czystym androidzie. Czekam na wersję stabilną. Po O+ czysty android na mi9 może być niezłą odskocznią od przepakowanego opcjami miui. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrorError Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Czy mi9 obsługuje u nas w polsce agregację pasm LTE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 21 godzin temu, Maciej5161 napisał: Ogólne wrażenia? Żadne, czysty android więc wiedziałem czego można się spodziewać. Zastanawiam się jedynie nad tym, czy telefon będzie cały czas aktualizowany w czystym androidzie. Czy w ustawieniach (nie wiem gdzie) dostępna jest opcja prywatnego DNS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Zainstaluj Miui Hidden Settings i będziesz mógł sobie ustawić prywatny DNS Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek619 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Cześć, chciałem zapytać o zmianę motywu na Mi9, albo ogólnie globalu. Na xiaomi.eu miałem fajną apke z motywami, w której moglem się zalogować na swoje konto xiaomi i personalizować wygląd. Nie widzę tej apki a Google play; skąd mogę zatem ściągać motywy i czy muszę je wgrywać recznie do katalogu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts