olutus 41 Posted April 23, 2020 Report Share Posted April 23, 2020 Jak w temacie. Podczas rozmowy na pulpicie pojawia się ikona połączenia i nie potrafię znaleźć sposobu na jej wyłączenie. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
rejstracje 4 Posted May 6, 2020 Report Share Posted May 6, 2020 może (nie sprawdzałem ) powiadomienia pływające i telefon off Link to post Share on other sites
olutus 41 Posted May 27, 2020 Author Report Share Posted May 27, 2020 Podpowiesz gdzie tego szukać? Bo nie widzę takiej opcji w ustawieniach. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
rejstracje 4 Posted June 5, 2020 Report Share Posted June 5, 2020 Podpowiesz gdzie tego szukać? Bo nie widzę takiej opcji w ustawieniach. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu TapatalkaNie działa , dalej ta ikona pływa , może rozwiazales problem ?(sorki za tak długo odpisywałem)Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
olutus 41 Posted June 12, 2020 Author Report Share Posted June 12, 2020 Nadal nie wiem jak to wyłączyć. Na szajsungach nowych można to wyłączyć w opcjach połączeń a tu kiszka. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
rejstracje 4 Posted June 16, 2020 Report Share Posted June 16, 2020 Nadal nie wiem jak to wyłączyć. Na szajsungach nowych można to wyłączyć w opcjach połączeń a tu kiszka. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu TapatalkaMy mamy dialer google ,więc może nie można Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka 1 Link to post Share on other sites
olutus 41 Posted June 17, 2020 Author Report Share Posted June 17, 2020 My mamy dialer google ,więc może nie można Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu TapatalkaFakt. Nie pomyślałem o tym. Może coś poprawią w przyszłości (mam na myśli powrót do normalnego dialera od xiaomi). Appkę od esemesów też mogli by dać tą poprzednią. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
zoltan78 245 Posted June 17, 2020 Report Share Posted June 17, 2020 @olutus Nie liczyłbym na to. Link to post Share on other sites
Recommended Posts