avish Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Na en.miui.com pojawił się wątek o miui 6 dla nexusa 5.. Prima Aprilisowy żarcik czy poważna akcja? http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=98696&extra=page%3D1&mobile=2 Jeśli to nie żart to: sądziłem że miui będzie unikalne dla urządzeń xiaomi.. Sam nie wiem czy to dobrze, może przed ekspansją na świat chcą żeby Jeszcze więcej osób o nich usłyszało Jeśli to żart: to udany bo łyknąłem go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Akurat 13 userow zamiast 50? Na 100% prank. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Czy ja wiem. Głupio by wyszło gdyby MIUI jutro powiedziało że sorry to tylko żart, kupujcie Xiaomi jak chcecie MIUI 6. Wysłane z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 A "Gender: unlimited"? tak trochę nie halo, co ma piernik do wiatraka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Oni już ten rom chyba klepali od dawna tylko nic poważnego z tego nie wyszło. Co ciekawe rom jest na 4.4 ponoć. Wysłane z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Z tego co ja wiem to ma być patchrom dla miui v6 (+ konkurs z nagrodami dla portujących), więc raczej nie fake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 To zanim ktoś zapyta. Na MIUIPolska nie będzie już telefonów spoza Xiaomi. W nowej wersji strony znikną też obecne porty. Jeśli będzie kiedyś ten Nexus w stawce to będzie na niego multilang na xiaomi.eu - jeśli koledze będzie się chciało robić. Wysłane z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 Nowej wersji strony? Nowa wersja będzie? Nowa szatka graficzna? Ale dalej na joomla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Jaka joomla znowu... Przecież jesteśmy na WP. Wysłane z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted April 26, 2015 Author Share Posted April 26, 2015 No nieważne...kiedy będzie nowa wersja strony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 (edited) Niedługo. Jest prawie gotowa. Wysłane z MI Note Edited April 26, 2015 by Numb ort Link to comment Share on other sites More sharing options...
Re4ctioN Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Czemu nie będzie portów na inne telefony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted April 26, 2015 Author Share Posted April 26, 2015 (edited) Bo są do d*py Edit: no żeby takie słowo cenzurować! No wiecie co.. Edited April 26, 2015 by avish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Czemu nie będzie portów na inne telefony? Bo MIUI jest dla Xiaomi. Wysłane z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
Re4ctioN Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 A kiedyś niby było inaczej? Też były porty. Dlaczego teraz nie będzie? Jeżeli to po prostu Twoje widzimisię Acid to ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Kiedyś było inaczej, bo Xiaomi zaczynało od ROM-u. Następnie nieśmiało wydawało kolejne telefony, i oprócz flagowca jakim był Mi2 nie było wyboru, więc portowano ROM na inne urzadzenia. Dopiero wraz z wejściem Mi3, Redmi 1, Redmi Note itd. wybór urządzeń Xiaomi stał się większy, a wraz z MIUI 6 skończyła się era portowania. Dopiero niedawno otwarto patchrom z nieznanych względów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 A kiedyś niby było inaczej? Też były porty. Dlaczego teraz nie będzie? Jeżeli to po prostu Twoje widzimisię Acid to ok. Widzimisię? Tak. Namówiłem kolegę z xiaomi.eu, że nie będziemy robić portów. I tyle. To po prostu strata czasu. Obecnie jest 10 modeli Xiaomi a będzie więcej i to jest dla nas istotne bo ludzie inwestują teraz w Xiaomi. Jak ktoś ma SGS 5 i chce MIUI to ma pecha. Ja od końca portów v5 z zeszłego roku wywalilem ze skryptu kod i poprawki dla urządzeń Nie-Xiaomi. Nie będę tego robił ponownie. Ale nic straconego. Jeśli dany developer jest dobry to zrobi sam multilang na podstawie naszych romów xiaomi.eu. Wysłane z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Przecież na Nexusa5 to nie są porty tylko oficjalne Miui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Oczywiście, że port. BTW. jest multi na xiaomi.eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Zauwazylem juz wczoraj:) ale mimo wszystko dzieki:d Mam takie trywialne pytanie, mianowicie jakk zarejestrowac sie na xiaomi.eu? Bo za cholere nie moge znalezc nigdzie register badz sing up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts