Marcinos82 Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 (edited) Witam wszystkich. Zauważyłem, że po aktualizacji z Global ROM na Xiaomi.eu przestał działać tryb HDR w Youtube i Netflix. W Youtube co prawda w ustawieniach jakości odtwarzania widać oznaczenie "HDR" ale ekran telefonu nie świeci w tym trybie. Na Globalu działało to bez problemu, jakość obrazu powalała na kolana, ogromny kontrast i te kolory. Po aktualizacji na Xiaomi.eu już nie mam HDR. Czy ktoś się jeszcze z tym spotkał? Jakieś propozycje rozwiązania problemu? Aaa zapomniałem - telefon to Mi 9T Pro Edited April 18, 2020 by Marcinos82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fido70 Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 U mnie HDR w YT jak najbardziej działa. Póki co jeszcze używam starej ver Stable 11.0.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinos82 Posted April 19, 2020 Author Share Posted April 19, 2020 Ja mam wersję softu 11.0.8 ale na poprzednich też HDR nie działało. Może ktoś z softem daily się wypowie? Czy też macie problemy z trybem HDR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Hmm ciężko mi ocenić czy działa hdr trzeba było by mieć 2 filmy takie same z hdr i bez hdr i porównać. Kontrolka w yt jest ale czy faktycznie działa ciężko mi powiedzieć. Mi się wydaje że na yt działa bo obraz jest mega ostry i kolory są piękne a netflixa nie mam. rom xiaomi.eu beta 20.3.2 Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts