Jump to content

Źródła Kernela Xiaomi Mi3 / 4 / Note Opublikowane

przemekamag

Recommended Posts

oooho to się zacznie ;D

i teraz pytanie do Acida, będziesz się bawił w jakieś głębsze optymalizacje, przyspieszenie itp romów miuipolska? Od  zmiany na oszczędniejszych zarządców procesora i grafy po np zmianę systemu plików na F2FS (MI2 trochę dostało kopa w działaniu)

Co prawda jeszcze podobno czegoś brakuje, ale zapewne uzupełnia na bieżąco. w każdym razie pojawienie się nowych kerneli da wiele możliwości. Od poprawy zasięgu tel, optymalizacji grafiki, po lepsze zarządzenia procesorem, sterownikami dzwięku itd.

oooho to się zacznie ;D

i teraz pytanie do Acida, będziesz się bawił w jakieś głębsze optymalizacje, przyspieszenie itp romów miuipolska? Od zmiany na oszczędniejszych zarządców procesora i grafy po np zmianę systemu plików na F2FS (MI2 trochę dostało kopa w działaniu)

W życiu.

Wysłane z MI Note

Nie widzę sensu. Zobaczcie na forum. Od miesięcy nikt nie pisał że mu Mi4 laguje, że tnie mu jakaś gra. O baterii czytam dobre rzeczy. Dlatego dla mnie nie ma sensu tracić czasu na kernel skoro wcale nie ma takiego zapotrzebowania.

Dla Redmi się zgodzę ale cancro i virgo nie potrzebują jakichś magii. Oczywiście kernele powstaną ale pamiętajcie, że będzie trzeba mieć CWM bo ja do romów nie będę dodawał custom kernele.

Wysłane z MI Note

• Like 1

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...