andrzej78 Posted January 7 Share Posted January 7 12 minut temu, kaeres napisał: Czy w ogóle Xiaomi się określiło do kiedy mi 10 będzie wspierane ? Andek 12 jest możliwy ? W aktualizacjach tygodniowych już jest android 12, więc w wersji stabilnej też za jakiś czas będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadii19 Posted January 7 Share Posted January 7 (edited) Witam. Panowie jaka jest ostatnia oficjalna wersja EU dostępna OTA na nasz region na mi10 bo ja zatrzymałem się na 12.5.1.0 i nic więcej nie ma. Pozdrawiam Edited January 7 by Arkadii19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert.S. Posted January 7 Share Posted January 7 Witam. Panowie jaka jest ostatnia oficjalna wersja EU dostępna OTA na nasz region na mi10 bo ja zatrzymałem się na 12.5.1.0 i nic więcej nie ma. Pozdrawiam 12.5.7Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalkahttps://bigota.d.miui.com/V12.....0.RJBEUXM_d13bce9ab5_11.0.zipPobierz sobie i zainstaluj.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted January 20 Share Posted January 20 Aktualnie 12.5.713.0.0.1 jest w chińskiej becie. Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzchsob Posted January 26 Share Posted January 26 Żeby flagowiec został pominięty w pierwszej fali aktualizacji do miui 13 to jest tragedia... Chyba to mój ostatni xiaomi ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted January 26 Share Posted January 26 Dwuletni flagowiec. Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted January 28 Share Posted January 28 W dniu 26.01.2022 o 17:31, krzchsob napisał: Żeby flagowiec został pominięty w pierwszej fali aktualizacji do miui 13 to jest tragedia... Chyba to mój ostatni xiaomi ... Żeby mój flagowy mi9 został pominięty. Chyba też przesiądę się na inny. A tak poważnie to twoje urządzenie ma 2 lata i zawsze na pierwszej linii ognia są nowe urządzenia. Także pierwsze będzie xiaomi 11 lub xiaomi 12 (ostatnio dostał pierwsze mi10 a pozniej 11 ! ), później kilka nowych redmi i albo równolegle do nich albo trochę później twój. To nie tylko w stajni xiaomi tak jest, ale również u innych producentów (nie licząc "japka") Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeres Posted February 10 Share Posted February 10 Z komunikatów z okolic początku lutego mi 10 znalazł się na liście EMUI 13.Nie określono czy będzie z Android 12 ale miejmy nadzieję że tak.Czy macie jakieś potwierdzone informację o Androidzie 12 dla mi10 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted February 10 Share Posted February 10 Chińska beta MIUI13 jest na Androidzie 12.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeres Posted February 10 Share Posted February 10 Umówmy się, że mieszkam w Polsce.Czy jakaś wersja EU również się szykuje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 10 Share Posted February 10 Jedyne wiarygodne informacje posiada prezes Xiaomi, inne informacje nie pochodzące od niego czy rzecznika prasowego, które można w necie wyszukać, są domysłami bądź pobożnymi życzeniami.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted February 11 Share Posted February 11 Umówmy się, że mieszkam w Polsce.Czy jakaś wersja EU również się szykuje ?Pytasz więc odpowiadam. Skoro China Stable Beta jest na Androidzie 12 to Global też będzie. Proste. Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzchsob Posted March 7 Share Posted March 7 Miui 13 kiedy panowie? Wiem że wydali w chinach na andku 12 Kwiecień/Maj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeres Posted March 8 Share Posted March 8 Mnie tam ryba Android 12 czy MIUI13, które nic nie zmieniają.Bardziej mi zależy na zabezpieczeniach bo ostatnie mam z 1 listopada 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted March 8 Share Posted March 8 Yyyy z listopada? Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeres Posted March 8 Share Posted March 8 Prześlij linkę do 12.5.8.EU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted March 8 Share Posted March 8 Na stronie Xiaomi jest Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert.S. Posted March 8 Share Posted March 8 12.5.8 jest do ściągnięcia po OTA.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 8 Author Share Posted March 8 Oczywiście na regionach innych niż Polska, Francja i Niemcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted March 8 Share Posted March 8 Wystarczy wpisać w Google "Mi 10 Global ROM" i pierwsze 2 linki to są ROMy EEA gotowe do pobrania i instalacji z zip. Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 8 Author Share Posted March 8 Wiem Albo zmienić region, na to samo wyjdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeres Posted March 8 Share Posted March 8 Siedzę tutaj na forum od niespełna roku i dopiero dzisiaj się o tym dowiedziałem. Mowa o oficjalnej stronie Xiaomi i dostępnych na niej romach wszelakiego rodzaju.Kilka razy już pytałem więc nie wielu o tym wiedziało.Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leos Posted March 21 Share Posted March 21 (edited) Ja właśnie dostałem 13 na rejonie Szwajcaria nie wiem czy u Was też będzie, bo ostatnio wleciała mi jako pierwszemu open beta Edited March 21 by leos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 21 Author Share Posted March 21 To jest wersja dla Mi Pilotów na razie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted March 21 Share Posted March 21 13.0.1 to bardzo wczesna wersja MIUI13, lepiej poczekać na poprawioną. Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
leos Posted March 21 Share Posted March 21 Ciekawi mnie dlaczego dostaje te mi piloty. Wymienili mi 2 tygodnie temu mi 10 na nowy egzemplarz, więc nie działa to po imeiu. Widocznie moje konto na jakiś znaczek betatestera 😝 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtkl Posted March 21 Share Posted March 21 (edited) Jak wrażenia z nowego romu? Coś Ci się rzuciło w oczy na plus i minus? Edited March 21 by wojtkl Link to comment Share on other sites More sharing options...
leos Posted March 21 Share Posted March 21 @wojtklSzczerze to nie widzę żadnych istotnych różnic. Na minus to to, że powiadomienia wg. mnie wyglądają dużo gorzej, miała być supertapeta krystalizacja chyba? a nie ma. Dodatkowo wydaje mi się że czasem zlaguje przy przewijaniu czego wcześniej nie było. Na plus wprowadzony nowy system uprawnień z androida 12, i przy szybkim ładowaniu bezprzewodowym pokazuje dziesiętne części procenta (to taki plus na siłę, chyba to kiedyś było a później zniknęło). Jak bateria ciężko mi powiedzieć, wydaje mi się że jakby trochę lepiej, ale jak wspominałem wymieniono mi 1.5 roczną mi 10 na nową. Samo to sprawia że jest niebo a ziemia 😛 Ogólnie w mojej opinii, jeśli komuś nie zależy na systemie uprawnień z androida 12 to aktualizacja wnosi tylko +1 numerek. A w sumie to półtora, bo miui 12,5+0,5 i android 11+1 :p 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtkl Posted March 23 Share Posted March 23 Już można zainstalować z pliku, jak ktoś ma ochotę 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert.S. Posted March 23 Share Posted March 23 Już można zainstalować z pliku, jak ktoś ma ochotę https://bigota.d.miui.com/V13.0.1.0.SJBEUXM/miui_UMIEEAGlobal_V13.0.1.0.SJBEUXM_784d3fd49c_12.0.zipWysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted March 23 Share Posted March 23 Trzeba zaznaczyć że to nadal stable beta. Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wako1986 Posted March 23 Share Posted March 23 2 godziny temu, wojtkl napisał: Już można zainstalować z pliku, jak ktoś ma ochotę 👍 Nadal pisze że dla beta testerów i nie można zainstalować.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtkl Posted March 23 Share Posted March 23 Ja tak miałem dzień lub dwa i dziś mogłem zainstalować 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tal Posted March 23 Share Posted March 23 Ma ktoś nowe supertapety na tej wersji MIUI 13? Widzę również, że dodali informacje medyczne na ekranie blokady...a przynajmniej można je wypełnić, jednak na samym ekranie blokady ich nie widzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzchsob Posted March 23 Share Posted March 23 3 godziny temu, Robert.S. napisał: https://bigota.d.miui.com/V13.0.1.0.SJBEUXM/miui_UMIEEAGlobal_V13.0.1.0.SJBEUXM_784d3fd49c_12.0.zip Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka To jest wersja eea? Czy jaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts