Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam.

Po wymianie wyświetlacza w Xiaomi 9t czytnik lini papilarnych nie działa prawidłowo- komunikat spróbuj ponownie a później zbyt wiele prób.

Raz na jakiś czas uda mi się odblokować jakimś cudem telefon. Na smartfonie nie ma żadnej szybki ochronnej/foli.

Pozdrawiam

Edited by Jason123
Posted
4 godziny temu, Antyhaker napisał:

Wymiana na własną rękę? "U Janusza" w serwisie? 

Był naprawiany w serwisie, telefon nie jest na gwarancji. Pan z serwisu na razie też nie ma pojęcia dlaczego nie działa. Może przez to, że wyświetlacz jest nieoryginalny. Zawszę mogę rozebrać smartfona. 

Posted
12 godzin temu, Jason123 napisał:

Był naprawiany w serwisie, telefon nie jest na gwarancji. Pan z serwisu na razie też nie ma pojęcia dlaczego nie działa. Może przez to, że wyświetlacz jest nieoryginalny. Zawszę mogę rozebrać smartfona. 

No najprawdopodobniej wina wyświetlacza :) Reklamuj to cudo w tym cudownym serwisie.

• 10 months later...
Posted

Mam tą samą sytuację, po wymianie na własną rękę nie działa czytnik. Ekran wymieniałem drugi raz, za pierwszym razem czytnik reagował raz na 10 prób, teraz każda próba jest nieudana. Podobno to jest wina softu, ktoś jest w temacie co można zrobić? Ekran jest nieoryginalny, jakaś podróba.

Posted

Ekran jest nieoryginalny, jakaś podróba.

No i na 99.99% w tym jest problem a nie w sofcie.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka