szumiii Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Witam, jakiś czas temu niestety mój redmi note 8 pro został zalany przez co padła płyta główna(diagnoza w serwisie). Szukałem na necie skąd można by zamówić płytę główną do niego, ale nie mogłem znaleźć. Byłby w stanie ktoś pomóc znaleźć sklep skąd mógłbym zakupić w 100% sprawną płyte główną do rn8p(aby sprawna nie musi być nowa). I żeby nie kosztowała tyle co nowy tel, bo to mija się z celem ;/ Z góry dzięki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 29 minut temu, szumiii napisał: Witam, jakiś czas temu niestety mój redmi note 8 pro został zalany przez co padła płyta główna(diagnoza w serwisie). Szukałem na necie skąd można by zamówić płytę główną do niego, ale nie mogłem znaleźć. Byłby w stanie ktoś pomóc znaleźć sklep skąd mógłbym zakupić w 100% sprawną płyte główną do rn8p(aby sprawna nie musi być nowa). I żeby nie kosztowała tyle co nowy tel, bo to mija się z celem ;/ Z góry dzięki i pozdrawiam Będzie cieżko bo koszt nowej płyty jest równy tyle co nowy telefon (a jak kupisz to wielce prawdopodobne że zamiennik i nie wiadomo ile to pożyje), poszukaj rozbitego na olx (tylko sprawdź czy nie zalany) i przekładka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szumiii Posted March 23, 2020 Author Share Posted March 23, 2020 (edited) 3 minuty temu, r0bertt napisał: Będzie cieżko bo koszt nowej płyty jest równy tyle co nowy telefon (a jak kupisz to wielce prawdopodobne że zamiennik i nie wiadomo ile to pożyje), poszukaj rozbitego na olx (tylko sprawdź czy nie zalany) i przekładka. Dzięki za odp. W serwisie też mi doradzał by szukać jakiegoś rozbitego, którego komuś nie zechce się naprawiać i szczerze mówiąc przeglądam dosyć często od ponad miesiąca olx i allegro i ciężko jest :/ Edited March 23, 2020 by szumiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts