Penkee

Przywrócenie planu taryfowego do stanu początkowego

Recommended Posts

Witam,

Mam problem z użyciem danych. Mianowicie ostatnio ustawiłem sobie takie zużycie na 10GB aby wiedzieć kiedy skończy mi się Internet. Ale teraz już takowego nie potrzebuję.

I tutaj pojawia się problem - jak przywrócić tę opcję do stanu początkowego? Ustawienie tej opcji na 0 nic nie daje, a chciałbym wrócić do czasów kiedy widziałem zużycie danych w miesiącu na panelu powiadomień.

Już wszystko załatwione, przeczytałem post o tym samym drugi raz i tym razem wszystko zrozumiałem. Proszę o zamknięcie dyskusji :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now