Rataj04 Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 (edited) Witam potrzebuję pomocy coś się popsuło z telefonem Xiaomi redmi note 5 a mianowicie zaczął się coś mólić chciałem go zresetować ale już się nie dało wyskoczył ekran do hard resetu nic nie mogę zrobić jak biorę reboot system to się nie ładuje nie chcę go resetować bo bardzo szkoda mi danych czy ktoś podpowie mi jak mogę zgrać z niego dane to bardzo mi na tym zależy telefon bo i tak się przycisk głośności zepsuł nie mogę z tego nijak wyjść pomocy Edited March 20, 2020 by Rataj04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 Prawdopodobnie przycisk głośności robi jakieś zwarcie, inaczej sam z siebie do recovery by ci nie wszedł (odpala się go właśnie poprzez vol+ i power) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts