Kryptos Posted March 13, 2020 Share Posted March 13, 2020 Miałem wolne 15GB w pamięci. Nagrałem długi film w 4k, który zajmował te 15GB. System radził zwolnić miejsce. Usunąłem ten plik nagrany ostatnio. Usunąłem filmy wcześniejsze a nadal mam tylko kilkaset MB wolnej pamięci. Usunąłem aplikacje, która zajmowała 1GB i dopiero wtedy przestań się zwiększyła, ale tylko o 1GB. Podłączyłem telefon do kompa. W folderach nie ma filmów, które usunąłem. Galeria liczy 30GB, aplikacje 30GB więc zajmuję połowę pamięci, a piszę że 99% zajęte. Po instalacji Ccleaner nadal to samo. Nie wiem o co chodzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kryptos Posted March 14, 2020 Author Share Posted March 14, 2020 Gdzie jest kosz? Kosz jest ustawiony na 1GB było czyszczone systemowo i nic. Uruchomiłem go z 3-4 Razy i nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kryptos Posted March 14, 2020 Author Share Posted March 14, 2020 Dzięki działa. Usunąłem co chciałem. Nwm dlaczego Ccleaner nie wykrył ich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 18 minut temu, Kryptos napisał: Dzięki działa. Usunąłem co chciałem. Nwm dlaczego Ccleaner nie wykrył ich. Nie bądź moron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts