Dominik2122 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 (edited) Witam ma duży problem po aktualizacji z Pie do 10,po aktualizacji tel nie łaczy się z Komputerem tylko napis "Ładowanie" mało tego straciłem napis szybkie ładowanie i ładuje tylko w wolnym trybie,nie mogę za chiny połączyć tel z kompem,bootloaderem,fastbootem itd........ w OTA mam aktualny system i megaaa utknełem POMOCY !!!! Edited March 10, 2020 by Dominik2122 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogu1009 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Ja mam gorzej. Mam tylko ekran android one i nic więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 4 godziny temu, bogu1009 napisał: Ja mam gorzej. Mam tylko ekran android one i nic więcej. U mnie to samo. Co robić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik2122 Posted March 10, 2020 Author Share Posted March 10, 2020 (edited) Moi drodzy w moim przypadku nie mam innego wyjścia tel idzie do serwisu ! Próbowałem wszystkiego,nikt na forum też "raczej" nie jest w stanie mi pomóc. Wam proponuję ściągnąć z forum czystego Softa do Mi A2,nie wiem do końca albo Androida 9 spróbować lub jeszcze raz Androida 10 wejść w fastboota i jechana od nowa z systemem Szczerze jestem rozczarowany taka duża firma a dali taki bubuel do Aktualizacji ! Edited March 10, 2020 by Dominik2122 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts