Magia25 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 (edited) Witam. Bardzo prosze o pomoc . Ostatnio w aplikacji pojawiła się możliwość aktualizacji do wersji nowszej niestety nie pamietam której. Pomimo, że robot był naładowany i tel też, aktualizacja stanęła na 80% chyba i wyskoczył komunikat ze sie nie powiodła. Po czym robot działał jeszcze. Dziś nie może wejść w tryb online. Nie działa restart połączenia internetowego po wciskaniu charge i power. Mogę go jedynie wyłączyć i włączyć. Ale żadnej pracy nie zaczyna. Dioda miga. Podpowiedzcie co mogę zrobić Z góry dziękuję. Aplikacja zmodowana o ile mi dobrze to zrobiłam. Gadał po angielsku. Jest na chinskim serwerze. Edited March 6, 2020 by Magia25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia25 Posted March 20, 2020 Author Share Posted March 20, 2020 Usunelam urządzenie z aplikacji mihome. Nie chce spowrotem wyszukać go w aplikacji przy dodawaniu. Robot nie reaguje dzwiekiem. Nie uruchamia się po wciśnięciu power. Tylko miga lub nie miga w zależności czy uruchomię go jak soi przy ładowarce czy nie. Żaden reset nie działa. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Tu chyba do wymiany pozostaje płyta główna. Koszt ok 450 zł w serwisie MiCenter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 1 godzinę temu, Acid napisał: Tu chyba do wymiany pozostaje płyta główna. Koszt ok 450 zł w serwisie MiCenter. daj znac jak bedziesz mial na serwisie globalne v8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proflo Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Witam mam ten sam problem jakie rozwiązanie pomogło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 https://blog.lupin.rocks/bringing-bricked-xiaomi-styj02ym-back-to-life/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proflo Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 (edited) 13 godzin temu, rezmus napisał: https://blog.lupin.rocks/bringing-bricked-xiaomi-styj02ym-back-to-life/ Dla zwykłego śmiertelnika to jest nie do wykonania:( czy zna ktoś jakiś serwis który by to mógł ogarnąć? Edited April 23, 2020 by Proflo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Możemy w MiCenter spróbować tej metody. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts