Xxxyz Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Hej, Jak w temacie, korzystał może ktoś z tej funkcji zgłaszania opinii, która jest w ustawienia -> o telefonie -> aktualizacja systemu -> ... -> więcej -> opinia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted March 13, 2020 Share Posted March 13, 2020 Tak, a co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xxxyz Posted April 24, 2020 Author Share Posted April 24, 2020 (edited) Dnia 13.03.2020 o 22:50, Antyhaker napisał: Tak, a co? mam problem, z którym borykam się już któryś miesiąc - po aktualizacji Mi 9t do MIUI Global 11.0.4 |(stabilna) 11.0.4.0 QFJEUXM , jeśli mam mniej niż 5.2 GB wolnej pamięci w urządzeniu, to aparat pisze do mnie, że "nie można uzyskać dostępu do karty SD" (Mi 9t nie obsługuje kart SD) i nie pozwala na robienie zdjęć ani kręcenie filmów. wszystkie inne apki działają poprawnie, a pamięć można do końca zapełnić innymi plikami. Telefon był przywracany do ustawień fabrycznych, pisałam na kilku forach, ale nikt się z takim problemem nie boryka i nikt nie ma na to pomysłu, więc pomyślałam, że zgłoszę to bezpośrednio do MIUI. Pytanie czy to (zgłaszanie opinii) coś daje i czy jest bezpieczne? - system nie przekaże wszystkich danych jakie mam? oni na te zgłoszenia jakoś potem odpowiadają? Edited April 24, 2020 by Xxxyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 mam problem, z którym borykam się już któryś miesiąc - po aktualizacji Mi 9t do MIUI Global 11.0.4 |(stabilna) 11.0.4.0 QFJEUXM , jeśli mam mniej niż 5.2 GB wolnej pamięci w urządzeniu, to aparat pisze do mnie, że "nie można uzyskać dostępu do karty SD" (Mi 9t nie obsługuje kart SD) i nie pozwala na robienie zdjęć ani kręcenie filmów. wszystkie inne apki działają poprawnie, a pamięć można do końca zapełnić innymi plikami. Telefon był przywracany do ustawień fabrycznych, pisałam na kilku forach, ale nikt się z takim problemem nie boryka i nikt nie ma na to pomysłu, więc pomyślałam, że zgłoszę to bezpośrednio do MIUI. Pytanie czy to (zgłaszanie opinii) coś daje i czy jest bezpieczne? - system nie przekaże wszystkich danych jakie mam? oni na te zgłoszenia jakoś potem odpowiadają?Nie wiem czy jest bezpieczne, ale coś daje. Ja zgłosiłem kilka rzeczy i je naprawili, ale może to przypadek Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xxxyz Posted April 26, 2020 Author Share Posted April 26, 2020 (edited) o, to fajnie, dziękuję. udało mi się znaleźć rozwiązanie mojego problemu, więc chyba wyślę im info, żeby to ogarnęli Edited April 26, 2020 by Xxxyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts