grecicho Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Ktoś może potwierdzić na ile wystaje ten obiektyw aparatu? Pytałem kilka osób i każda mówiła inaczej, a ta wartość wahała się między 1mm-4mm. I drugie pytanie - czy obiektyw w RN8P odstaje bardziej niż w RN8T? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Jaka różnica ile wystaje? Skoro nawet kondonik za niecałe 8 PLN je doskonale chroni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Direct Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Dnia 13.02.2020 o 19:32, grecicho napisał: Ktoś może potwierdzić na ile wystaje ten obiektyw aparatu? Pytałem kilka osób i każda mówiła inaczej, a ta wartość wahała się między 1mm-4mm. I drugie pytanie - czy obiektyw w RN8P odstaje bardziej niż w RN8T? Wg mnie 2 mm. Nie wiem jak to się ma do 8T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawllo Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 pytałeś... Nie możesz iść do jakiegoś sklepu i zobaczyć. W Redmi Note 8 wystaje dokładnie 1,9mm w Note 8 Pro wystaje mniej nie wiem ile ale pewnie coś 1,7 - 1,8mm nie będę szedł do sklepu z suwmiarką. Na pewno nie więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grecicho Posted February 15, 2020 Author Share Posted February 15, 2020 (edited) Dnia 14.02.2020 o 05:55, JamCiTo napisał: Jaka różnica ile wystaje? Skoro nawet kondonik za niecałe 8 PLN je doskonale chroni.... A taka to różnica, że używając jeszcze jakiegoś szpecącego telefon kondoma, który go dodatkowo poszerza i pogrubia nie będę mógł używać kontrolera na bluetooth. Edited April 29, 2020 by mrosi Nie przewalamy bezmyślnie obrazków z cytowanej zawartości... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth93 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Osobiście znalazłem takowy na aliexpress, ale to było zaraz po polskiej premierze, teraz może na tych wysepkach w centrach handlowych już będą mieli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts