Tomasz1742 Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 (edited) Sprzęt jeszcze świeżynka. Mam go już od 2 tyg. Ktoś z was posiada i chce się wymienić doświadczeniami ? Szczególnie konfiguracja i zmiana języka w app / tel. Edited February 12, 2020 by Tomasz1742 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fish_79 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Też mam ochotę na ten watch. Napisz coś więcej, gdzie kupiłeś, jak ze zmiana języka, jak długo trzyma bateria itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 (edited) Chcę odświeżyć temat. Mam ten zegarek i zastanawiam się czy zostawić sobie czy sprzedać. za 400 znajdę coś lepszego? proszę o opinie użytkowników. Edited December 18, 2020 by mruczek66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuChar Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Jestem zadowolonym użytkownikiem od 3 dni. Kupiony w przedsprzedaży w polskiej dystrybucji. Wiadomo coś o jakiś dodatkowych apkach Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumcajs Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 (edited) Hejka Również kupiłem w przedsprzedaży zegarek - wygląda super, działa płynnie - genralnie za taką kase super!!!Ale..... 1) treningi -> podczas treningu przychodzą mi powiadomienia - czy jest możliwość aby podczas treningu nie przychodziły ? Albo jeszcze lepiej aby dostosować które powiadomienia mają przychodzić a które nie ? 2) liczenie kroków na treningu - trenuje z nim tenisa ziemnego - włączam trening - wszystko działa ok - po treningu nie ma informacji ile zrobiłem kroków i ile km -> kroki się zsumują z ogólna liczbą kroków w danym dniu. Czy to normalne? A może jest to spowodowane że przy treningu tenis nie włącza się gps? W sumie GPS nie jest potrzebny bo biega się po korcie ale za to dystans już się przydaje - dla przykładu Galacxy Watch Active 2 podaje taka informację 3) ilość kalorii po treningu - nie do końca rozumiem sposób pokazywania kalorii np. Historia treningów - tenis 804 kcal - wchodzę w trening i widzę "łącznie kalorii" 966 -> z czego wynika ta różnica ?? pozdrawiam rumcajs P.S. oczywiście pisałem do dev. aplikacji ale nie uzyskałem żadnej odpowiedzi..... Edited February 2, 2021 by rumcajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuChar Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Ja bym chciał, żeby dodali blokadę ekranu. Mam włączoną opcje, która podświetla tarcze przy ruchu i czasami coś kliknę mimowolnie. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panicz Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Jaką macie wersję oprogramowania? Jaka jest najnowsza? Bo chce np. z poziomu aplikacji zmienić kolejność wyświetlanych sportów to wyskakuje komunikat, abym zaktualizował oprogramowanie do najnowszego. Natomiast, gdy sprawdzam czy są aktualizacje no to nie ma ich. Moja wersja to 1.1.42 3) ilość kalorii po treningu - nie do końca rozumiem sposób pokazywania kalorii np. Historia treningów - tenis 804 kcal - wchodzę w trening i widzę "łącznie kalorii" 966 -> z czego wynika ta różnica ?? Mam to samo. Plus często trening HIIT w ogóle nie zapisuje się, że odbył się Hejka Również kupiłem w przedsprzedaży zegarek - wygląda super, działa płynnie - genralnie za taką kase super!!!Ale..... 1) treningi -> podczas treningu przychodzą mi powiadomienia - czy jest możliwość aby podczas treningu nie przychodziły ? Albo jeszcze lepiej aby dostosować które powiadomienia mają przychodzić a które nie ? 2) liczenie kroków na treningu - trenuje z nim tenisa ziemnego - włączam trening - wszystko działa ok - po treningu nie ma informacji ile zrobiłem kroków i ile km -> kroki się zsumują z ogólna liczbą kroków w danym dniu. Czy to normalne? A może jest to spowodowane że przy treningu tenis nie włącza się gps? W sumie GPS nie jest potrzebny bo biega się po korcie ale za to dystans już się przydaje - dla przykładu Galacxy Watch Active 2 podaje taka informację 3) ilość kalorii po treningu - nie do końca rozumiem sposób pokazywania kalorii np. Historia treningów - tenis 804 kcal - wchodzę w trening i widzę "łącznie kalorii" 966 -> z czego wynika ta różnica ?? pozdrawiam rumcajs P.S. oczywiście pisałem do dev. aplikacji ale nie uzyskałem żadnej odpowiedzi..... Co do punktu nr 3 mam to samo. I na dodatek trening HIIT często się w ogóle nie zapisuje, że odbył się Link to comment Share on other sites More sharing options...
haldrigar Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Z tą aktualizacją mam tak samo. Aplikacja dostała aktualizację, zegarek nie... Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
haldrigar Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Ogólnie zegarek jest... Hmmm... Fajny. Może się podobać z wyglądu i płynności działania. Ale... No właśnie jest trochę "ale" może nie do samego zegarka a do aplikacji, która nim zarządza.Jest bardzo uboga w funkcjonalność. Mi Fit wyprzedza ją o lata świetlne, mimo tego, że sama do wybitnych nie należy. W sumie to nie rozumiem dlaczego zrobili kolejną apke, zamiast dodać obsługę zegarka w Mi Fit właśnie.Miałem Amazfit BIP wcześniej, i do niego używalem zewnętrzej aplikacji Notify & Fitness. Mnogość możliwości konfiguracji zegarka, która daje ta apka powala. I to mi bardzo pasowało.Tego zegarka nie obsługuje żadna zewnętrzna aplikacja. Aplikacje sportowe z nim się nie łączą. Nie można wyeksportować danych treningów, snu, tętna, kroków do niczego. Nawet do Google Fit. Ja tam sportowcem nie jestem, ale dla kogoś kto potrzebuje takie opcje proponuję inny zegarek... Mam nadzieję, że z czasem Mi Watch dostanie jakąś aktualizację. Albo, że inna aplikacja go chwyci. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panicz Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 A jak zrobić sobie pomiar Vo2 max? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xymox4AD Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 (edited) Temat wątku to Xiaomi Watch Color. Czy to chodzi o ten model który jest u nas oficjalnie sprzedawany? Model XMWTCL02. Pytam bo wydawało mi się że to z dopiskiem Color to była wersja na Chiny. Czy one się jednak różnią, czy nie? Edited April 13, 2021 by Xymox4AD Link to comment Share on other sites More sharing options...
out-of-brain Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Mam telefon Xiaomi . Kupiłam parę dni temu Xiaomi mi watch . Ale nie dostaje powiadomień na zegarek .Wszystko jest ustawione. Działanie w tle bez ograniczeń . Autostart. Powiadomienia . Blokada kłódki. Optymalizacja wyłączona . Dostosowana aplikacja Xiaomi wear. Telefon ma najnowszy ROM stable z Xiaomi.eu .Ma ktoś pomysł ??Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Jeszcze dostęp do powiadomień dla Xiaomi wear. A w samym zegarku nie ma opcji dnd (do not disturb)? Może to włączone, jak wszystko dobrze skonfigurowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
out-of-brain Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Tak wszystko oki na pewno z ustawieniami.Nawet są podpowiedzi aplikacji samej co po kolei włączać .Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xymox4AD Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 Jest nowa aktualizacja do Xiaomi Mi Watch. V 1.3.63 Link to comment Share on other sites More sharing options...
out-of-brain Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 Skąd można pobrać ??Jak zainstalować ?? PozdrawiamWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panicz Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 Poprzez aplikację Xiaomi wear. Link to comment Share on other sites More sharing options...
out-of-brain Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 Ok już mam thxWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sejfit Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Hej, a ma ktoś pomysł czemu nie mam tej aktualizacji do pobrania? Jak chce wejść w tryb uśpienia w ustawieniach wyskakuje informacja żeby pobrać aktualizację, jak chce to zrobić wyskakuje informacja że brak dostępnej aktualizacji wersja softu którą mam to 1.2.52 i nie jestem w stanie wymusić aktualizacji przez aplikację.Ktoś ma jakieś pomysły?Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrew8855 Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 To jest Panowie i Panie wątek o Watch Color. Wersja Chiny. Potrzebuje wgrać oprogramowanie Global. Czy ktoś jest w stanie pomóc? Tkwię od roku z lokalizacją Chiny i angielskim językiem. Chyba, że już coś się zmieniło. Proszę o jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuChar Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 W dniu 27.06.2021 o 22:29, andrew8855 napisał: To jest Panowie i Panie wątek o Watch Color. Wersja Chiny. Potrzebuje wgrać oprogramowanie Global. Czy ktoś jest w stanie pomóc? Tkwię od roku z lokalizacją Chiny i angielskim językiem. Chyba, że już coś się zmieniło. Proszę o jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam Nie, to nie ten wątek. To jest wątek polskiej dystrybucji zegarka jako Xiaomi Mi Watach Link to comment Share on other sites More sharing options...
mars28 Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 U mnie występuje problem z powiadomieniami z WhatsApp. Często jeśli ktoś wyśle do mnie kilka wiadomości jedna po drugiej, to na zegarku zapamiętuje się tylko ostatnia. Trochę to uciążliwe. Czy to jakieś grupowanie wiadomości w telefonie? No bo właściwie są one widoczne w jednym dymku na ekranie blokady. Wcześniej używałem Amazfit Pace i tam takich wpadek nie było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts