Graffy Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Przyszła pora na wymianę mojego MiMax-a, zamówiłem w ciemno Mi 9 Lite. No i trochę się zdziwiłem tym "malutkim" wyświetlaczem Dopiero na żywo zdałem sobie sprawę, że ten ekran 6,39" jest na szerokość jak w 5,5" 16:9 Lubię MIUI i chciałbym pozostać z Xiaomi więc zacząłem szukać i jedyne co znalazłem w okolicach 1k PLN to Redmi K30. W specyfikacji jest szerszy od Mi 9 Lite o 8,5mm. Dalsze zagłębianie się w temat i wychodzi, że ten K30 to tylko na rynek chiński. Teraz pytanie jak będzie się on sprawował w polskich realiach jeżeli chodzi o LTE? Doczytałem, że lada moment będzie dostępny POCO X2, który ma mieć GLOBAL MIUI ale z przeznaczeniem na rynek indyjski? Wiadomo już czy będzie się on różnił od K30 w kwestii 3G/4G poza brandingiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radier Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Brakiem NFC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts