major125 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Witam serdecznie, od kilku dni posiadam tego roborocka . Wcześniej miałem ilife v7 i był to niezły sprzęt niemniej jednak należy iść z duchem czasu. I tutaj mam pytanie dotyczące pracy szczotki bocznej a mianowicie w ilife v7 pracowała ona cały czas z jednakową prędkością natomiast przy s50 przy ścianie, meblach lub napotkanych przeszkodach pracuje ona ze zwiększoną prędkością natomiast na środku pomieszczenia, wolnej przestrzeni jej prędkość spada - jest to mocno zauważalne. Nie ma żadnych błędów. I tutaj pojawia się moje pytanie czy jest to normalna jej charakterystyka pracy?. Z góry dziękuję za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman89 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 (edited) Normalna. Jak objeżdża krawędzie, kąty itd. szczotka kręci się dużo szybciej aby wymieść jak najwięcej. Na normalnej powierzchni normalne obroty szczotki absolutnie wystarczają w innym wypadku by pewnie wyrzucał to co ma wciągnąć za bardzo przed siebie. Edited February 9, 2020 by Darkman89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
major125 Posted February 9, 2020 Author Share Posted February 9, 2020 Dziękuję za odpowiedź. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts