RaptorekMI Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Tak jak w tytule... Dziś rano zaktualizowałem telefon do najnowszej wersji MIUI i po wszystkim telefon utknął na ekranie Main Menu Mi Recovery 3.0 i niestety reboot nic nie daje. Ktoś coś wie na ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Jeśli masz na dole w tym menu "This MIUI version can't be installed on this device" to zapewne masz klasyczny przypadek chińska wersja telefonu + wersja Global oprogramowania i zablokował ci się bootloader. Serwis, bo trzeba by wgrać China, odblokować bootloader i wtedy wgrać Globala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptorekMI Posted February 1, 2020 Author Share Posted February 1, 2020 Nie nie mam takie napisu. Telefon był kupiony w RTV Euro AGD, więc nie jest to jakaś wersja z Ali czy czegoś takiego. Po prostu trzy opcje do wyboru: reboot, wipe data oraz connect with MiAssistant, nic nie działa w zasadzie. Tzn czyszczenie może tak, ale tego na razie się nie dowiem. Tak czy inaczej słaba sprawa instalujesz sobie oficjalną aktualizację i psuje ci telefon. Dałem już zgłoszenie reklamacyjne i pozostaje czekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Tyle razy zmieniałem oprogramowanie na mi mix2s i nigdy mi się zablokował czy to na customach lub na global .więc to dziwneWysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Evolution X 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 No to w takim razie może po prostu aktualizacja nie poszła... Niech idzie na reklamacje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts