Mistyk Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Witam, mam problem od czasu wgrania aktualizacji 9.12.26 z Xiaomi.ue na Redmi Note 5 Pro (whyred) - brak możliwości wgrywania kolejnych aktualizacji. Jak to naprawić? Próbowałem wgrać ponownie najnowsze twrp, ale nic to nie zmienia. Ktoś się spotkał z takim problemem jak na załączonych zdjęciach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Jakieś złe TWRP wgrałeś, nie widzi nazwy urządzenia w ogóle.Wyłącz weryfikację sygnatury w TWRP (po wgraniu działającego twrp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistyk Posted January 25, 2020 Author Share Posted January 25, 2020 (edited) Problem wystąpił na najnowszym TWRP 3.3.1-0 dla whyred, które poprawnie przeprowadziło wiele aktualizacji. Drugie zdjęcie pokazuje sytuację przy wyłączonej weryfikacji sygnatury w TWRP. Nowsze oprogramowanie 20.1.16 udało mi się wgrać modyfikując plik "updater-script", jednak po aktualizacji Androida, TWRP nadal nie widzi nazwy kodowej urządzenia whyred. Wolałbym jednak nie modyfikować za każdym razem pliku z obrazem przed wgraniem. Bardzo proszę o poradę jak to naprawić. Edited January 26, 2020 by Mistyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts