Jump to content

Nc+ Go a pilot mibox

przemeks19

Recommended Posts

WWitam..

Jak mam to zrobic?? Znalazłem instrukcje na internecie i wpisałem dokładnie adres:

HTTPs://mbebe.github.io/bloomqvist

I wyskakuje mi komunikat że jest brak połączenia z siecią.

O co kaman?

4 godziny temu, adi1 napisał:

Właśnie tego poradnika używałem... Wpisywałem 5 razy adres i nie da rady... Cały czas błąd sieci

Edited by przemeks19

• 8 months later...

Przed chwilą odpaliłem ponownie Kodi na TV Sony I spróbowałem włączyć wtyczkę NC+Go, ale wystąpił błąd. Wszedłem do ustawień wtyczki, dałem aby aktualizował, choć nie ma nowszej wersji. Nastąpiła reinstalacja i wtyczka zaczęła działać

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

11 minut temu, zuku1786 napisał:

Przed chwilą odpaliłem ponownie Kodi na TV Sony I spróbowałem włączyć wtyczkę NC+Go, ale wystąpił błąd. Wszedłem do ustawień wtyczki, dałem aby aktualizował, choć nie ma nowszej wersji. Nastąpiła reinstalacja i wtyczka zaczęła działać emoji16.png

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

potwierdzam, działa, dzięki :)

• 6 months later...

To Ja sie dolacze tutaj tez.

Widze, ze piszecie, ze udalo Wam sie zainstalowac apke Canal+ na MiBoxie - Ja probuje regularnie co kilka tygodni - bez skutku. Pobieram wszelkie mozliwe wersje z sieci (w Aptoide TV jej nie ma) - zawsze wywala roznej maści błędy przy instalacji albo przy próbie włączenia aplikacji.

Jezeli macie i działa to podrzuccie prosze działający APK albo jakiś namiar.

Witam

Dokładnie zachęcam poprzednich użytkowników Nc+GO do instalacji aplikacji Canal+ ze sklepu Play.

Z początku byłem rozczarowany MiBoxem że nie można zainstalować Nc+GO ale teraz przyznam że nowa aplikacja jest o wiele lepsza i stabilniejsza.

Mam tylko jedno pytanie do użytkowników korzystających z aplikacji Canal +

Mam na pulpicie startowym podpięty skrót Aplikacji Canal + oraz z boku listę ulubionych kanałów. Nie wiem dla czego po wybraniu ulubionego kanału pojawia się komunikat "nie można teraz tego otworzyć" Muszę za każdym razem klikać na ikonę aplikacji i przechodzić do zakładki ulubione :(

Aplikacja WP pilot działa poprawnie, wybieram ulubiony kanał klikam i jest a w Calanl + wyskakuje błąd.

• 1 month later...

U mnie niestety box sam wymusil aktualizację do androida  9 pare dni temu !!!! cały rok broniłam się przed aktualizacją bo wszystko mi działało i box był idealny. Niestety po aktualizacji WYMUSZONEJ I SAMOCZYNNEJ juz pierwsze kwiatki. NC + GO apka dziala ale po kliknięciu kanału do oglądania gasnie. Nowa apka canal + instaluje się ale legalne haslo ktore posiadam do nc+ go nie działa w canal + apce....także mam pooglądane.