czarek1212 Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Panowie nabyłem drugą mi9 bootloader zablokowany jest na globalu 11.0.3 QFAMIXM (o dziwo czas na odblokowanie bootloadera mam 168 godz,odblokowanie w najblizszą niedzielę ) mi9 jest nowe ale czytnik nie chce działać,przy dodawaniu odcisku palca raz zawibruje i koniec wbijałem ten kod testowy i pokazuje że z czytnikiem jest wszystko dobrze,na ekranie jest naklejona folia zreszta profesjonalnie mial ktoś podobny problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Odklej folie. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
peseq Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Jak wyżej. Czytnik w ekranie działa inaczej jak fizyczny. Folia deformuje sygnał. Szkło nie.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek1212 Posted January 16, 2020 Author Share Posted January 16, 2020 dziwne... miałem sporo tych folii na ekranie i nie było takich rzeczy,cóż kupię jakieś szkło i odkleje tą folie i zobaczę czy to coś da Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts