BartGear Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Czy ktoś ma problem z tym gdy przychodzi wiadomości np SMS widzę ja podwójnie czyli z wiadomości ikony i z kontaktu czyli przypisanego imienia. Jest to bez sensu. Nie wiem czy to problem miu z systemem Android czy coś innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trello Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Zarzuć screenem jak to wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma4r Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 20 godzin temu, BartGear napisał: Czy ktoś ma problem z tym gdy przychodzi wiadomości np SMS widzę ja podwójnie czyli z wiadomości ikony i z kontaktu czyli przypisanego imienia. Jest to bez sensu. Nie wiem czy to problem miu z systemem Android czy coś innego Mam tak samo ale nie wiem jak się tego pozbyć. Czekam na update globala w końcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trello Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Na Xiaomi.eu takiego problemu nie zauważyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Bo nie masz dialera z kontaktami i wiadomości od Googla. Tu jak nadawca wiadomości jest w kontaktach to powiadomienie dodatkowo pojawia się z kontaktów. Czy to błąd, czy zamierzone działanie, trudno powiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Tak samo idiotycznie działa kalendarz. Masz zdublowane dwa powiadomienia do tego samego zadania: 1. Z Google 2. Z kalendarza Xiaomi Jedyny sposób to wyłączyć powiadomienia dla kalendarza Xiaomi. Może to samo można zrobić u ciebie? Wyłącz powiadomienia dla jednej apki...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts