dominik28 Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 (edited) Witam wszystkich problem jak wyżej aplikacja mi fit za diabła nie pokazuje właściwej przebytej trasy obojetnie od prowadzonej aktywności. W historii przebytej trasy są skoki a nie ciągłość. Wygląda to tak jak na załączonym obrazku. Mam jeszcze jedno pytanie czy jest możliwość używania opaski band 4 i amzfit bip w mi mificie bo jak chcem dodać opaskę to kasuje zegarek i odwrotnie. Nie można mieć dwóch urządzeń skonfigurowanych pod jedną apke i w zależności od potrzeby wybierać to co się chce no chyba że źle coś robię. Edited January 6, 2020 by dominik28 Prośba moderatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waxy Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Hej. Z tego co widziałem, to problem był już poruszany dobre kilka miesięcy temu i nadal występuje :/ Chyba nie ma rozwiązania. Dwa problemy z Redmi Note 8 PRO. Też tak macie? https://c.mi.com/thread-2553821-1-0.html?t=1578588124058 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts