Wuniuń 0 Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 To już cztery lata, jak używam Mi 4c. Nie sądziłem, że tyle czas będę miał ten model w ciągłym użyciu. Jedyne, co wymieniłem, to baterię po trzech latach. No i ciągle brakuje mi w nim pamięci wewnętrznej. A tak nie mam mu nic do zarzucenia. Ale chyba czas na zmianę. Przymierzam się do Mi 9T, choć wolałbym coś o podobnych "bebechach", ale ekranie w okolicy 5 cali. Ktoś mnie przebije czasem użytkowania Mi 4c? ;-) Link to post Share on other sites
Dario 38 Posted December 27, 2019 Report Share Posted December 27, 2019 U mnie 4 lata minęło w październiku Mi4c 1 Link to post Share on other sites
M1r3k 1 Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 Hejka, ja ze swoim Mi 4 c Pro zbliżam się do 4 latek (coś koło marca wypada) i też już jestem po wymianie baterii (2 krotnie), i niestety wciąż szukam następcy.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 1 Link to post Share on other sites
SzczufFun 12 Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 Dobra pytanie czy w siajomaki chcesz dalej lecieć czy może zmieniasz dystrybucje? Link to post Share on other sites
Dario 38 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 Nie wiem czy to było do mnie. Dziś próbowałem znaleźć taniego Mi Note 10, ale nie ma opcji wysyłki z Hiszpanii. Wydaje mi się, że mógłbym go polubić.Mi4c Link to post Share on other sites
qbex 0 Posted April 10, 2020 Report Share Posted April 10, 2020 U mnie 4 lata będzie w lipcu (no, w rodzinie - od 2 lat używa go mama). Jaki ROM uznajecie za najstabilniejszy? Link to post Share on other sites
Matixx 24 Posted March 8 Report Share Posted March 8 Używałem od premiery do września 2020 roku. To będzie nawet 5 lat od tego czasu mam Mi Note 10 Lite, ale czasami jeszcze korzystam ze starego. Niestety nie potrafiłem znaleźć nowego telefonu, który równie dobrze spełniłby moje oczekiwania co Mi4c. Link to post Share on other sites
Dario 38 Posted March 8 Report Share Posted March 8 A widzisz. Ja podobnie, po latach zauroczenia Mi4c, przesiadłem się ostatecznie na to co ty .Mi Note 10 Lite Link to post Share on other sites
Recommended Posts