12tomek1997 Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Siemka. Od wczoraj mam taki problem, że telefon bez jakiejkolwiek mojej ingerencji wyłącza się i próbując się włączyć ciągle się resetuje, tak cały czas, aż po jakimś czasie włącza się i wszystko działa normalnie. Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane. Sprawdzam czy to nie jest spowodowane temperaturą telefonu, ale powyżej 35° nie przekraczam, spróbuję jakoś podnieść temperaturę. Ale może ktoś miał taki problem i wie jak z tym sobie poradzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 @12tomek1997 nie instalowałeś ostatnio jakiejś aktualizacji lub jakieś nowej aplikacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
12tomek1997 Posted December 31, 2019 Author Share Posted December 31, 2019 Jedynie po aktualizacji do MIUI 5.12 miałem problemy, ale typu, że nie mogłem włączyć telefonu bo trzeba było hasło androida. Teraz mam z 12.12 i przez pierwsze kilka dni nie było żadnych problemów. Nie sądzę, że to wina aktualizacji. Cofałem do aktualizacji z września nawet i nic to nie dawało. Przywracalem do ustawień fabrycznych i nadal to samo. Po głębszej analizie jedyna opcja, że mogłem zalać telefon choć wydaje mi się to mało realne ponieważ telefon mam cały czas w ochronnym etui i też uważam na to, żeby nawet kropla nie spadła na niego. No nic, czekam na jakąś aktualizacje, może to spowoduje naprawe tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 @12tomek1997 telefon jest jeszcze na gwarancji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts