Jagibu Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Witam, proszę pomóżcie oszczędzić reset telefonu... Mam ustawione zabezpieczenie niektórych aplikacji - na odcisk palca i na wzór. Czytnik zawiódł i miał problem ze skanowaniem odcisku w związku z czym żąda ode mnie odblokowania wzorem - którego nie pamiętam... Najgorsze że zabezpieczenie jest także na aplikacji "ustawienia" więc nie wiem już jak to ugryźć... Uruchamiam ponownie telefon, ale nadal żąda wzoru a nie odcisku (zaznaczam że czytnik linii już działa bo odblokowuję bez problemu cały telefon). Zwykłą aplikacje odinstalowalam i pobrałem na nowo że sklepu, ale nie dał się oszukać i cały czas żąda wzoru. Gdyby pozwolił mi znowu zeskanować odcisk palca do tych aplikacji to byłoby chyba po kłopocie (zakładając że resetuje potem ten wzór w ustawieniach). Czy mogę coś zrobić zanim będę zmuszona zrobić reset telefonu do ustawień fabrycznych?? Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam J Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts