polaker Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Witam! Dwa dni temu dostałem w prezencie opaskę Mi Band 4, wszystko działało jak należy do momentu pierwszego ładowania, po wyjęciu " pastylki " i wsadzeniu jej do ładowarki nic się nie dzieje. Obejrzałem kilka filmików na internecie itp nic nie pomaga, ani przetarcie diod tak jak niektórzy robili to w przypadku Mi Banda 3 ani sciśnięcie gumką recepturką, miał ktoś może podobny problem? Warto zamówić ładowarke np na klips z allegro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan75 Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 A sprawdzałeś inny port USB ewentualnie inną ładowarkę od telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaker Posted December 17, 2019 Author Share Posted December 17, 2019 Wpinana zarówno do powerbanka w dwa rozne wejscia jak i do kostki od telefonu i do kontaktu, niestety bez skutku, jutro będę wsadzał w na pewno działająca ładowarke kolegi który tez posiada Mi Banda 4 i się zobaczy czy to wina ładowarki czy samego banda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan75 Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 (edited) Rozumiem że przywracałeś ustawienia fabryczne? (no chyba że rozładowany jest do zera to się nie da) Jeżeli nie pomogło to stawiam na uszkodzony kabelek lub wtyczkę USB od ładowarki i wpięcie pastylki w inną 100% pewną ładowarkę pokaże czy to problem softu czy sprzętu. Edited December 17, 2019 by Bogdan75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaker Posted December 17, 2019 Author Share Posted December 17, 2019 Przywrócenie ustawień fabrycznych również nic nie dało, jestem prawie pewien że to wina ładowarki, jutro się okaże Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaker Posted December 26, 2019 Author Share Posted December 26, 2019 Problem był z opaską, została zwrócona, nowa już działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts