atom Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Mam ustawiony głośnik rozmów na full a i tak słabo słychać. Czy to wadliwy egzemplarz? Czy może szkło hartowane tłumi dźwięk? Czy głośnik znajduje się pod ekranem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
answerreck Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Głośnik znajduje się w górnej części ekranu, zaraz pod ramką więc jeżeli masz pełne szkło, to jest jakaś szansa, że zasłania głośnik - moim zdaniem mała. Ludzie mówią - serio nie wiem czemu - że na głośność ma wpływ region. Ja mam ustawiony region USA i w porównaniu do mojego wcześniejszego telefonu, uważam, że mi9t jest bardzo głośny. Rozmawiam na 1/2-3/4 głośności. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortel Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Sprawdź dla pewności czy nie jest zabrudzony czymś. Miałem tak w mi5 i czyszczenie pomogłoWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted December 6, 2019 Author Share Posted December 6, 2019 Czy głośnik to ten rowek na obwódce telefonu? Szkło znajduje się jakoś 2-3mm od górnej krawędzi. Czy będąc w Warszawie mogę mieć ustalony inny region? Wpłynie to jakoś na telefon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twinskillers Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Będziesz miał dostęp do motywów.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts