Kacper Skrzypek Posted February 6 Author Share Posted February 6 @emil1818 spróbuj ponownie uruchomić telefon. U mnie apka mojeIKP zaczęła normalnie działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil1818 Posted February 7 Share Posted February 7 W dniu 6.02.2024 o 09:21, Kacper Skrzypek napisał(a): @emil1818 spróbuj ponownie uruchomić telefon. U mnie apka mojeIKP zaczęła normalnie działać. Rzeczywiście działa! No to na ten moment wszystko działa jak należy. Wszystkie aplikacje, z których korzystam działają bez zarzutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Zakamuflonowany Posted February 12 Share Posted February 12 A z tym PAYBACK'iem da się coś zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 12 Author Share Posted February 12 Obawiam się, że nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek1212 Posted February 13 Share Posted February 13 W dniu 7.02.2024 o 23:28, emil1818 napisał(a): Rzeczywiście działa! No to na ten moment wszystko działa jak należy. Wszystkie aplikacje, z których korzystam działają bez zarzutu. w dalszym ciągu nie działają powiadomienia gmail,i nie działa to w żadnej wersji HyperOs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llamuseq Posted February 14 Share Posted February 14 Czy Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G dostanie aktualizację HyperOS? Obecnie mam Androida 12 i Miui 13 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted February 14 Share Posted February 14 Godzinę temu, Llamuseq napisał(a): Czy Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G dostanie aktualizację HyperOS? Obecnie mam Androida 12 i Miui 13 tu masz listę ... https://www.gizchina.com/2023/12/23/official-confirmation-hyperos-second-batch-eligible-devices-list-revealed/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil1818 Posted February 14 Share Posted February 14 W dniu 13.02.2024 o 18:09, czarek1212 napisał(a): w dalszym ciągu nie działają powiadomienia gmail,i nie działa to w żadnej wersji HyperOs Chodzi o brak dźwięku powiadomienia? Mnie wystarczy samo powiadomienie bez dźwięku 😉 Przestała działać aplikacja Payback ze względu na naruszenie bezpieczeństwa przez Xiaomi. Macie na to jakiś sposób? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 16 Author Share Posted February 16 Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dru79 Posted February 23 Share Posted February 23 Ktoś zauważył może problem z autorotacją? Kiedy w aplikacji przestawi się telefon w poziom nagle szatkuje się ekran i cudem się przestawia na tak jak ma być czyli poziom. Potem kiedy chce się wrócić do launchera to tenże jakby od nowa się uruchamia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik- Posted February 24 Share Posted February 24 Cześć, czy jest opcja wyłączenia "przypomnienia o poufnych uprawnieniach" objawiającego się zieloną kropką w prawym górnym ekranie - widoczną w każdej aplikacji, grze a nawet na ekranie blokady . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llamuseq Posted February 28 Share Posted February 28 W dniu 14.02.2024 o 11:57, Master napisał(a): tu masz listę ... https://www.gizchina.com/2023/12/23/official-confirmation-hyperos-second-batch-eligible-devices-list-revealed/ Listę już widziałem, ale między Redmi Note 11 5G a Redmi Note 11 PRO/PRO+ nie ma nic o PRO 5G, Note 11 PRO 4G już dostał ponoć update do HyperOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted February 28 Share Posted February 28 (edited) 10 minut temu, Llamuseq napisał(a): Listę już widziałem, ale między Redmi Note 11 5G a Redmi Note 11 PRO/PRO+ nie ma nic o PRO 5G, Note 11 PRO 4G już dostał ponoć update do HyperOS ja tu już komuś polecałem taka apke do sprawdzenia updatow ... jak sobie przypomnę co to było to tu wrzucę ... tam oni to puszczają pewnie tak jak są testy pokończone ... nie musi być to wcale po kolei ... 🙃 ot trza cierpliwie czekać ... wrzuć ta apke i obadaj co tam pokaże ... Edited February 28 by Master Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 28 Author Share Posted February 28 Redmi Note 11 Pro 5G nie dostał jeszcze aktualizacji do HyperOS. Aktualizację dostała jego chińska wersja, Redmi Note 11E Pro (i jest nadal oparta na Androidzie 13, zatem ten telefon raczej nie dostanie oficjalnego Androida 14). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjMatysBonz Posted February 29 Share Posted February 29 (edited) Witam, Xiaomi 12 właśnie zaktualizowałem do stabilnej wersji HyperOS 1.0.2.0. gdy wchodzę w Panel Sterowania i wybieram bezpieczeństwo skanowanie zatrzymuje się na 27%: ,,ogranicz dostęp do kodów weryfikacyjnych" w starszej wersji normalnie działało. Tutaj zatrzymuje się i nawet jak czekamy godzinę nic dalej nie idzie. Druga sprawa jak usunąć z paska powiadomień odtwarzanie muzyki ?? jak przeciągnę palcem od góry do dołu jest taki pasek od tego zajmuje mnóstwo niepotrzebnego miejsca. Edited February 29 by DjMatysBonz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted February 29 Share Posted February 29 (edited) W dniu 29.02.2024 o 09:39, DjMatysBonz napisał(a): Witam, Xiaomi 12 właśnie zaktualizowałem do stabilnej wersji HyperOS 1.0.2.0. gdy wchodzę w Panel Sterowania i wybieram bezpieczeństwo skanowanie zatrzymuje się na 27%: ,,ogranicz dostęp do kodów weryfikacyjnych" w starszej wersji normalnie działało. Tutaj zatrzymuje się i nawet jak czekamy godzinę nic dalej nie idzie. tu wystarczy wyczyścić cache i dane apki panel sterowania ... Edited March 31 by Master 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjMatysBonz Posted February 29 Share Posted February 29 (edited) 34 minuty temu, Master napisał(a): tu wystarczy wyczyścić cache apki panel administracyjny ... ok faktycznie działa ale wykrywa 1 zagrożenie środowisko płatności. Jak to naprawić ? Edited February 29 by DjMatysBonz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted February 29 Share Posted February 29 30 minut temu, DjMatysBonz napisał(a): ok faktycznie działa ale wykrywa 1 zagrożenie środowisko płatności. Jak to naprawić ? tym sie nie przejmuj ... w najnowszej becie juz pokazuje prawidlowo ... widocznie w stable jeszcze tego nie ma ... to zawsze mniej aktualne jest ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjMatysBonz Posted February 29 Share Posted February 29 Kiedy można się spodziewać aktualizacji wersji: Stable ? bo tak teraz nie za bardzo dopracowana jest.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted February 29 Share Posted February 29 7 minut temu, DjMatysBonz napisał(a): Kiedy można się spodziewać aktualizacji wersji: Stable ? bo tak teraz nie za bardzo dopracowana jest.. a to już nikt nie wie 🙃 jak wyjdzie to będzie ... zawsze możesz na stabla wrzucić najnowsza dev beta - normalnie jako update - czyli bez utraty danych i ustawień ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MutenRoshi Posted March 1 Share Posted March 1 (edited) Cześć. Xiaomi 13 Ultra. HyperOS 1.0.6.0 IPF wgrany z 29.02 Magisk+ moduł również. W sklep Play mam Basic i device integrity. Mobywatel działa, apka aliorbank działa Ale portfel google crashuje. Ktoś coś? Edited March 1 by MutenRoshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzik Posted March 10 Share Posted March 10 Czy Nova Launcher dziala poprawnie z hyperos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dru79 Posted March 11 Share Posted March 11 Ogólnie działa całkiem OK, tylko przy wychodzeniu z jakiejkolwiek aplikacji brak jest animacji powrotu do launchera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadziuSeamanV8 Posted March 17 Share Posted March 17 (edited) Kilka dni temu wgrałem najnowszy stable OS1.0.32.0.UNCCNXM do xiaomi 14 Global i w ustawieniach baterii ciągle pokazuje pozostały czas pracy 2godz 5min bez względu na stan naładowania . Wyczyściłem Dalvik i Cache w twrp ale nic to nie zmieniło . po jakimś czasie to się ułoży czy coś jest nie tak ? Edited March 17 by RadziuSeamanV8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jotkiel Posted March 31 Share Posted March 31 W dniu 29.02.2024 o 11:08, Master napisał(a): tu wystarczy wyczyścić cache apki panel administracyjny ... U mnie nie tylko cache ale całą pamięć apki - ale najważniejsze, że to działa. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted March 31 Share Posted March 31 4 godziny temu, jotkiel napisał(a): U mnie nie tylko cache ale całą pamięć apki - ale najważniejsze, że to działa. Dzięki. tak ... moja wina że nie dopisałem że dane ... 🙃 ogólnie na tego typu problemy zawsze od tego trzeba zacząć - bardzo często pomaga ... niedawno też ktoś tu pytał o ten skaner więc temat wraca ... u mnie jednorazowe czyszczenie wystarczyło i cały czas jest ok ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarox12 Posted April 10 Share Posted April 10 Hej, mam zainstalowany soft stąd, wersję 1.0.24.3.25.DEV Niestety sms ani nie przychodzą oraz nie da się wysłać, Co można zrobić? Sprawdzane w aplikacjach "SMS" oraz "Wiadomości". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 10 Share Posted April 10 1 godzinę temu, jarox12 napisał(a): Hej, mam zainstalowany soft stąd, wersję 1.0.24.3.25.DEV Niestety sms ani nie przychodzą oraz nie da się wysłać, Co można zrobić? Sprawdzane w aplikacjach "SMS" oraz "Wiadomości". na nowych wersjach Xiaomi eu nie ma z tym problemów ... kiedyś na początku był problem z mms ale temat już dawno zamknięty ... upewnij się że masz dobrze dodane i skonfigurowane punkty dostępu ... 24.3.25 to najnowsza beta z której sam korzystam i ani z SMS ani MMS nie ma żadnych kłopotów ... w załączeniu punkty dostępu tak powinny wyglądać ... oczywiście każda sieć ma swoje ustawienia - wszystko jest w necie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarox12 Posted April 10 Share Posted April 10 30 minut temu, Master napisał(a): na nowych wersjach Xiaomi eu nie ma z tym problemów ... kiedyś na początku był problem z mms ale temat już dawno zamknięty ... upewnij się że masz dobrze dodane i skonfigurowane punkty dostępu ... 24.3.25 to najnowsza beta z której sam korzystam i ani z SMS ani MMS nie ma żadnych kłopotów ... w załączeniu punkty dostępu tak powinny wyglądać ... oczywiście każda sieć ma swoje ustawienia - wszystko jest w necie ... Ponownie powprowadzałem apn, niestety nic nie pomogło. Może któraś aplikacja blokować? Połączenia telefoniczne działają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 10 Share Posted April 10 a nie instalowałes jakichś innych klientów SMS na próbę? może gdzieś jest coś skopane w konfiguracji ... były już takie sytuacje że jedne apki "gryzły" się z innymi ... 🙃 ogólnie siedzę na betach już 5ty miesiąc i nie pamiętam żeby z SMS były kłopoty ... inne a i owszem ... ale akurat nie z tym 🙃 zrób jeszcze może czyszczenie danych apki SMS - nie wiem czy pomoże ale może ... tzn wszystkie dane nie tylko cache ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amularix Posted April 15 Share Posted April 15 Witam, ostatnio zaktualizowałem Redmi Note 12, do oficjalnego Hyperos 1.0.6.0 i zauważyłem problem część aplikacji "gubi" internet, sprawdzałem na kilku sieciach wifi, wyskakuje brak połączenia z internetem (np opera, pepper), jeśli ubiję te aplikacje i je włączę to zaczynają działać. Drugi problem, w menu z ostatnimi zadaniami, jeśli przytrzymam jakąś aplikację to nie pojawiają się dodatkowe opcje, tylko całe menu się wiesza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 15 Share Posted April 15 14 minut temu, amularix napisał(a):Drugi problem, w menu z ostatnimi zadaniami, jeśli przytrzymam jakąś aplikację to nie pojawiają się dodatkowe opcje, tylko całe menu się wiesza. jeśli chodzi o neta to takich problemów nie zauważyłem u siebie na betach ... ani obecnej ani wcześniejszej - żadna apka nie ma z tym problemów - tez połączenia z routerem trzyma stabilnie nic nie rozłącza ... a przed chwilą sprawdziłem też to co pisałeś z tym menu ostatnich zadań - i nie ma tego problemu - dłuższe przytrzymanie powoduje pojawienie się z lewej strony tych opcji i można je normalnie wybierać - jak nie wybierzemy nic i klikniemy obok to pojawia się znowu ta cała lista i można sobie przewijać ... żadnych przywieszen nie uświadczyłem - sprawdzałem na najnowszej becie z 8 kwietnia ... jak to wygląda na ostatniej stabilnej czy globalu to nie mam pojęcia ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amularix Posted April 15 Share Posted April 15 43 minuty temu, Master napisał(a): jeśli chodzi o neta to takich problemów nie zauważyłem u siebie na betach ... ani obecnej ani wcześniejszej - żadna apka nie ma z tym problemów - tez połączenia z routerem trzyma stabilnie nic nie rozłącza ... a przed chwilą sprawdziłem też to co pisałeś z tym menu ostatnich zadań - i nie ma tego problemu - dłuższe przytrzymanie powoduje pojawienie się z lewej strony tych opcji i można je normalnie wybierać - jak nie wybierzemy nic i klikniemy obok to pojawia się znowu ta cała lista i można sobie przewijać ... żadnych przywieszen nie uświadczyłem - sprawdzałem na najnowszej becie z 8 kwietnia ... jak to wygląda na ostatniej stabilnej czy globalu to nie mam pojęcia ... Dziękuję za odpowiedź, czekam, może coś poprawią Link to comment Share on other sites More sharing options...
innyreader Posted April 15 Share Posted April 15 (edited) Na stabilnej wersji 1.0.2, jak wyłączyć połączenie z tv? Jest szansa na sterowanie mediami? Ten jest nieusuwalny dla mnie, inne tylko grające, nie da się wybrać innych źródeł z poziomu powiadomień. Edited April 15 by innyreader Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 16 Author Share Posted April 16 Kwadrat nic nie robi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts