skay77 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Źle szukałeś przechodziłem z dev na globala zawsze się udawało , albo fastboot lub wipe .musi odpalic Dla pewności zawsze przez fastboot wszystkie śmieci ci znikna Wysłane z mojego Oppo Reno przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
xiaomi_lepsze Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) Dnia Wed Jul 03 2019 o 17:53, skay77 napisał: Źle szukałeś przechodziłem z dev na globala zawsze się udawało , albo fastboot lub wipe .musi odpalic Dla pewności zawsze przez fastboot wszystkie śmieci ci znikna Dzięki że dodałeś linka do tych instrukcji. Edited July 13, 2019 by mrosi Nauczysz się kiedykolwiek edycji cytowanych postów...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.M Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Kiedy będzie domyśle na stable animacja ładowania, ta z tym płynącym do koła prądemWysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gzubik Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Kiedy będzie dostępna nowa wersja stable na mi 9? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Kiedy będzie dostępna nowa wersja stable na mi 9? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaZa dwa miesiące? Przecież wczoraj była aktualka do 10.2.27? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
figurel Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Dnia 4.07.2019 o 21:30, Marcin.M napisał: Kiedy będzie domyśle na stable animacja ładowania, ta z tym płynącym do koła prądem Zainstalowałem na RN6Pro MIUI by xiaomi.eu 10.3.3.0 stabilna i jest ta animacja podczas ładowania. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gzubik Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Chodzi mi o Xiaomi.eu Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.M Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Zainstalowałem na RN6Pro MIUI by xiaomi.eu 10.3.3.0 stabilna i jest ta animacja podczas ładowania.Na redmi5plus nie było dlatego poszedłem na tygodniowyWysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 Chodzi mi o Xiaomi.eu Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaJak Xiaomi wyda stable 10.3 na Mi9...Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
R11 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Czemu nie mam aktualizacji? Dwa dni temu była i teraz już jej brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 Bo masz Globala. A my tu zajmujemy się Xiaomi.eu. To nie to samo.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
asior662 Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Witam kolegów.Co się dzieje,że nie mogę wgrać stabilnej wersji xiaomi.eu. Chciałbym tym razem zmienić na stabilne wersje,ale w pewnym momencie konfiguracji wyskakuje taki,jak na zdjęciu,komunikat.O ile wersje cotygodniowe od ponad roku wchodzą bez problemu,o tyle ta nie che.Próbowałem przez miflash całkowicie wyczyścić,wgrać developerską china i potem oczywiście stabilną xiaomi.eu i nie da rady.Co może być za przyczyna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 9, 2019 Author Share Posted July 9, 2019 Beta w tym samym momencie przechodzi normalnie? Czy nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 2 godziny temu, Orjon napisał: Beta w tym samym momencie przechodzi normalnie? Czy nie? Robiłem przed chwilą format data i od nowa flash weekly eu i nie było żadnych problemów. Jedynie od jakiegoś czasu mam tak, że muszę po wybraniu wifi cofnąć się i jeszcze raz wybrać sieć bo cały czas wisi na "ładuje aplikacje, jeśli trwa to zbyt długo coś tam coś tam". (na eu, aex, pixel) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 9, 2019 Author Share Posted July 9, 2019 1 godzinę temu, Kamil Kupiec napisał: Robiłem przed chwilą format data i od nowa flash weekly eu i nie było żadnych problemów Jestes w stanie sprawdzić na stable...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 8 godzin temu, Orjon napisał: Jestes w stanie sprawdzić na stable...? Chętnie bym pomógł ale nie będę miał teraz czasu za bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Czy w ostatnim stable bez problemu działają płatności GP?Chodzi mi o mi8MI 8, Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.M Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Tak wczoraj płaciłem w allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zip35 Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 komus dziala google pay na v10.3.3.0? mi 9se Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Tak wczoraj płaciłem w allegroNie o Allegro mi chodzi, tylko płatności zbliżeniowe MI 8, Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 12, 2019 Author Share Posted July 12, 2019 Dostępna aktualizacja dla Redmi S2 V10.3.3.0.PEFCNXM. Wkrótce stable 10.4 dla Mi 6 z Androidem 9. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Co jaki okres czasu wychodzą wersje stabilne Miui Polska? Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 "będzie kiedy będzie" Nie ma dat, nie ma nawet mniej-więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) [mention=29619]Orjon[/mention] powiedz mi czy w stable na mi8 działają płatności zbliżeniowe google pay. MI 8, Tapatalka Edited July 13, 2019 by mrosi Dodaj jeszcze pól strony wątku pustych wierszy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 12, 2019 Author Share Posted July 12, 2019 Nie mam pojęcia. Tu musiałby się wypowiedzieć Acid, ale prawdopodobnie tak...Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Zainstalowałem wersje 10.3.3 na Mi8 płatności zbliżeniowe GP działają bez zarzutu(magisk, opcja hide).Niestety w sklepie play przy próbie instalacji netflixa wyskakuje info, że na moje urządzenie nie jest on dostępny. Kiepskawo. Co prawda można pobawić się w ściągnięcie apk z innych źródeł, ale chyba w stable nie o to chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTick Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Na weekly też miałem to samo. Ściągnąłem APK z innego źródła i działa. Ale fakt - w stable powinno to działać bez kombinowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Używa ktoś stable na mi6? Działa pip, gcam? Jak bateria? Z góry dzięki za informację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayZ93 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Używa ktoś stable na mi6? Działa pip, gcam?pip w mapach działa, gcam też działaTapatalk - Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xiaomi_lepsze Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 (edited) Dnia 13.07.2019 o 20:06, mihail1 napisał: Zainstalowałem wersje 10.3.3 na Mi8 płatności zbliżeniowe GP działają bez zarzutu(magisk, opcja hide). Niestety w sklepie play przy próbie instalacji netflixa wyskakuje info, że na moje urządzenie nie jest on dostępny. Kiepskawo. Co prawda można pobawić się w ściągnięcie apk z innych źródeł, ale chyba w stable nie o to chodzi Mógłbyś opisać dokładnie jak te płatności uruchomiłeś po kolei? Ja robię tak: Install magisk, Hide all google apps, Clear memory all google apps, Reset phone, Start google pay, Fail... I nie działa. Edited July 16, 2019 by xiaomi_lepsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 12 godzin temu, xiaomi_lepsze napisał: Ja robię tak: Nie zmieniłeś uprawnień dla folderu gms w TWRP... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 @xiaomi_lepszeJa natomiast instaluje Rom na czystoInstaluje magiskInstaluje GPUkrywam wszystkie usługi google oraz GPNastępnie dodaje kartyI działa..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Pytanie takie mam. Bo jest propozycja pobrania aktualizacji na Miui Polska stable, i mogę pobrać aktualizacje, ale w download na stronie jest dalej stara wersja. Czyli nie pobierze Miui Polska tylko wersję stable EU? Wgrałem i jest wersja Miui Polska 10.3.12 eu stable. Dobrze wiedzieć Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Mi 8 aktualizacja 10.3.4. System w końcu działa mega responsywnie. Animacje nie tną. GP jak i reszta działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz5891 Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 @mihail1 Miałeś wcześniej xiaomi.eu dev? Jak bateria? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts