Jump to content

MIUI 12/13/14 - wersje stabilne XIAOMI.EU/MIUIPOLSKA.PL

Recommended Posts

Dnia 30.03.2020 o 10:10, maciek04 napisał:

Opiszę swój problem. W folderze mam kilka aplikacji, uruchamiam obojętnie jaką np kalkulator. Zamykam przyciskiem wstecz i tu pojawia się mój problem. Zamiast wyjść do folderu, wychodzę odrazu do pulpitu. Dzieje się tak w każdym folderze jaki mam. 

Podpowie ktoś co namieszałem. Telefon Mi 9.

Wraca do folderu.

IMG_20200331_171151.jpg

7 godzin temu, wfal napisał:

Witam.

Mam ostatniego deva.

1. Czy jak wrzucę na to teraz stable to nie będzie problemu z szyfrowaniem?
  2. Format data wystarczy?

1. Z szyfrowaniem chyba nie, gorzej z resztą rzeczy
2. Data, dalvik, cache.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Mam telefon MI 5X z systemem MIU 9.6 by xiaomi.eu 8.4.19v (rozwojowa) Wszystko chodzi szybko i sprawnie, warto instalować najnowszą wersję która jest na serwerze MIUI 11: V11.0.3.0.ODBCNXM ?? Nie zwolni to systemu, bateria nie będzie trzymała krócej ???

Mam telefon MI 5X z systemem MIU 9.6 by xiaomi.eu 8.4.19v (rozwojowa) Wszystko chodzi szybko i sprawnie, warto instalować najnowszą wersję która jest na serwerze MIUI 11: V11.0.3.0.ODBCNXM ?? Nie zwolni to systemu, bateria nie będzie trzymała krócej ???
Zrób kopię z twrp, gdyby było coś nie po twojej myśli przywrócisz i tyle

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Witajcie. Jako że połowa maja chciałbym zapytać jak stable od xiaomi.eu działa na MI5? Czy Magisk działa i GPay?

Aktualnie jestem na 9.10.10 dev ( miui 11 ) i długo przymierzam się do przejścia na to stable.

Pozdro

Ostatnie buildy dla Mi Note 10 - 11.1.1.0 i 11.1.2.0 hulają jak trzeba.

Nieznaczne przycięcia w AF w appce aparatu w tej drugiej wersji.Czasami trzeba przybliżyć i oddalić aparat od obiektu, żeby ostrzenie załapało. @Orjon, to zależne od MIUI Polska/EU?

Witajcie. Jako że połowa maja chciałbym zapytać jak stable od xiaomi.eu działa na MI5? Czy Magisk działa i GPay?
Aktualnie jestem na 9.10.10 dev ( miui 11 ) i długo przymierzam się do przejścia na to stable.
Pozdro
Nie przechodź. Syn używa moją starą mi5 i gdy mu wgrałem stable to łapał dziwne zwiechy a bateria to masakra. Obecnie jest na tym co masz u siebie wgrane i jest w miarę ok jak na tak wiekowy telefon

Tapatalk by Xiaomi Mi9

• Thanks 1

Nie przechodź. Syn używa moją starą mi5 i gdy mu wgrałem stable to łapał dziwne zwiechy a bateria to masakra. Obecnie jest na tym co masz u siebie wgrane i jest w miarę ok jak na tak wiekowy telefon

Tapatalk by Xiaomi Mi9

Dzięki za odpowiedź. A działa mu udostępnianie neta jako hot spot? U mnie jest błąd.

Tapatalk by Xiaomi Mi9

Dla mi 5 polecam revengeos ostatnią wersję na androidzie 9 jeśli chodzi o miui to tak jak wyżej.

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

• Thanks 1

U mnie włączę. Pisze ze hot spot aktywny i 2 sekundy i błąd. Robiłem już full vipe
Zobacz czy nie masz w APN ustawionego ipv6 też mi po 2 s. wyłączał się i jak zmieniłem na ipv4 działało.

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka

• 2 weeks later...

Czołem!

Czy ktoś wrzucał już do swojego Mi 10 Pro z chińskiej dystrybucji najświeższy ROM "xiaomi.eu_multi_MI10Pro_V11.0.18.0.QJACNXM" ???

Ja nadal jestem na 11.0.16 gdyż wcześniej po aktualizacji do 11.0.17 nie działa aparat.

Czy ktoś jest w stanie powiedzieć czy w 11.0.18 problem ten został rozwiązany i aparat będzie działał prawidłowo ???

Za pomoc z góry wielkie dzięki!

• ZduneX25 changed the title to MIUI 10/11/12/13/14 - wersje stabilne XIAOMI.EU/MIUIPOLSKA.PL
  • ZduneX25 changed the title to MIUI 12/13/14 - wersje stabilne XIAOMI.EU/MIUIPOLSKA.PL
  • Kacper Skrzypek locked this topic
  • mrosi unpinned this topic
  • ZduneX25 pinned this topic
  • ZduneX25 unlocked this topic