Adam Błażejewski Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Nie zgodzę się bo działa już od czwartku. Dziwnym trafem po aktualizacji romu. Na globalu żona miała tą samą starą wersję i u niej działało a u mnie nie. Po aktualizacji romu już tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubowitz Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Jestem na ostatnim romie stable z 18 listopada.Do dzisiaj Voice match nie działał.Także niestety nie była i nie jest to wina romu. Polecam poczytać dobrze na internecie o problemach Google z tą sprawą od jakiegoś czasu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesiek3d Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Lubovitz masz rację po raz kolejny google dało d..y, działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Dziwne że tylko na chińskim romie nie działało. Na Global i EEA bez problemu cały czas działało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubowitz Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Wiem co piszę.Śledzę ten temat od dłuższego czasu.Nie lubię robić z gęby d*py.Jak czegoś nie jestem pewny na 200% to nie piszę bzdur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gasie Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 (edited) Dziwne. Ale fakt że teraz działa. Tak dziwne że sami developerzy nie wiedzieli o co kaman. UPDATE: Nie działa. Po opowiedzeniu historii przestał reagować jak zwykle. Ale działał trochę dłużej niż poprzednio. Edited November 29, 2019 by gasie a jednak nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubowitz Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Rzeczywiście. Zbyt wczesna radość. Działał dość długo, jednak znowu lipa. Nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
gasie Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 A co z 9.11.28? Działa czy dziwnym trafem przestało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 @gasie tak działa cały czas. Od czwartku już hula bez przeszkód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesiek3d Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Mi9 T Pro najnowszy stable przestały działać powiadomienia z ING. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Mi9 T Pro najnowszy stable przestały działać powiadomienia z ING.Sprawdź uprawnienia, po aktualizacji mi się raz same wyłączyły. Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Na tej wersji w Mi9 jak i w RN5 usługi google play są na pierwszym miejscu w użyciu bateri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who_Am_I Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Nie na tej aukcji wersji. U mnie już od dawna się tak dzieje. Trzeba chyba HR zrobić Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Proponuję regularne czyszczenie telefonu i wywalenie z autostartu nie potrzebnych aplikacji systemowych.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyszko Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 (edited) Dnia 28.11.2019 o 15:36, mrosi napisał: OK. Się wyjaśniło... Zapis wideo był ustawiony na 1080p 30 FPS Po przełączeniu na 1080p 60 FPS wszystko działa ok. To nie jest wyjaśnienie. Też tak mam, pomaga wyłączenie stabilizacji. Ogólnie nie powinno klatkować przy 30fps, a 60fps to w większości przypadków tylko niepotrzebnie większy bitrate. Z tego co pamiętam, na globalu tak nie miałem, więc jest tutaj coś schrzanione. Edited November 30, 2019 by Zbyszko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 1 godzinę temu, lukkop91 napisał: Proponuję regularne czyszczenie telefonu i wywalenie z autostartu nie potrzebnych aplikacji systemowych. System stawiany na czysto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 System stawiany na czysto.To tym bardziej, masz tam między innymi kompas notatki i różne inne pierdołyWysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubowitz Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Mam pytanie. Dlaczego co jakiś czas znikają mi opcje programisty, pomimo tego, że je już aktywowałem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesiek3d Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Bo robisz optymalizacje systemu, a ona zamyka opcje programistyczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubowitz Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Ok rozumiem.Jakaś opcja,żeby się nie zamykały i były na stałe??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesiek3d Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Raczej nie da rady bo na tym polega optymalizacja aby zamknac zbędne funkcje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubowitz Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 (edited) Czy to możliwe, że po 3 miesiącach używania telefonu z fabrycznej pojemności baterii 3300 mAh zostało 3118??Program AIDA64 po pełnym naładowaniu baterii pokazuje właśnie takie wskazania. Później bateria nie przyjmuje już ładunku elektrycznego. Apropos. Od wczoraj też przestały pojawiać się u mnie powiadomienia z ING. Sprawdzałem uprawnienia i są włączone,jednak powiadomienia mi nie przychodzą na telefon Edited December 2, 2019 by lubowitz Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubowitz Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 (edited) Dobra wszystko już działa. W aplikacji mobilnej moje ING wyłączyły się powiadomienia push z karty. Sorki za post pod postem ale nie mogłem już edytować poprzedniego Edited December 2, 2019 by lubowitz Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesiek3d Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Nie wszystko, nie wyskakuje okno potwierdzenia po zapłacie telefonem, push są mniej ważne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who_Am_I Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Tak, mam to samo na ipko. Płatność telefonem działa, ale nie wiem wskakuje okienko z potwierdzeniem.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubowitz Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Mi już wyskakuje okno potwierdzenia po zapłacie telefonem jak i kartą. Sprawdźcie Sobie ustawienia aplikacji mobilnej w banku. Ja miałem po jakiejś aktualizacji od ING poodznaczane różne rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who_Am_I Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 No właśnie sprawdzałem, ale w ipko nie ma opcji żeby się wyświetlała nad innymi aplikacjami...Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Dom użytkowników MI6 jak działa wam ostatnie Stable? Chciałbym zmienić dlatego opinie mile widzianeWysłane z mojego ZTE A2020G Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitors Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Jakie są obecnie różnice między wersja stabilną a rozwojową w przypadku mi9? Ktora lepsza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesiek3d Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Mi już wyskakuje okno potwierdzenia po zapłacie telefonem jak i kartą. Sprawdźcie Sobie ustawienia aplikacji mobilnej w banku. Ja miałem po jakiejś aktualizacji od ING poodznaczane różne rzeczyTam nic nie trzeba ustawiać, to wina softu ,na rozwojowej też nie było a w następnej wersji już działało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Działa wam kopia w chmurze na ostatnim stable?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 @Adamk102, tak, działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antykat Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Jakie są obecnie różnice między wersja stabilną a rozwojową w przypadku mi9? Ktora lepsza? Podłączam się do pytania. Właśnie kupiłem Mi9 i czekam na odblokowanie bootloadera. Później chcę zainstalować xiaomi.eu i nie wiem na którą wersję się zdecydować. Dodam, że to mój pierwszy telefon od Xiaomi, więc jeszcze słabo się orientuję. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Na moim telefonie porównując obie wersję różnice są takieStabilna: problemy z pipBeta, to samo co w stabilnej plus: rozwiązany problem z pip, system pracuje wydajniej dzięki czemu jest lekko mniejsze zużycie energiiTo są takie główne różnice, bo nie chce mi się wymieniać tych drobniejszych jak opcja vlog w kamerze i sporo detali z których nie korzystam jak jakieś dostosowanie skrótów na ekranie blokady. Jedyny minus bety to cotygodniowe aktualizacje gdzie czasem zdarza się obniżająca wydajność, ale przecież to beta. Chcąc znać wszystkie różnice trzeba wejść na stronę xiaomi.eu i sprawdzić wszystkie nowości w betach od połowy listopada.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 1 godzinę temu, antykat napisał: Podłączam się do pytania. Właśnie kupiłem Mi9 i czekam na odblokowanie bootloadera. Później chcę zainstalować xiaomi.eu i nie wiem na którą wersję się zdecydować. Dodam, że to mój pierwszy telefon od Xiaomi, więc jeszcze słabo się orientuję. A nie lepiej zostać na globalu? Skoro to twój pierwszy Xiaomi to nic nie rób i będziesz zadowolony. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts