qbadm Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Cześć, w Android 9 był tryb lokalizacji bazujący na WiFi nazywany Oszczędzanie baterii, nie widzę tego w MIUI 11 na android 10, czyżby na android 10 lokalizacja używała tylko GPS i ewentualnie dodatkowo WiFi, ale samego WiFi do lokalizacji użyć nie można? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Dokładnie tak jest, ponoć taki urok Androida 10 i nic się nie zrobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciacho23 Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Na wszystkich telefonach czy tylko na xiaomi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbadm Posted December 4, 2019 Author Share Posted December 4, 2019 9 godzin temu, zoltan78 napisał: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Mogę jakoś wyedytować teraz tytuł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Możesz edytując pierwszy post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Na oppo Reno nie miałem żadnych problemów z płaceniem w terminalu ani lokalizacja , a teraz mi cały czas pokazuje jak nie Braniewo to Neapol ale nie proponuje kupować Oppo bo nigdy nie odblokowujecie bootloadera Wysłane z mojego MIX 2S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Płacenie to najmniejszy problem. Nie działa pogoda, nie działa prawidłowo mi band, nie działa Flightradar24 i inne pierdoły, które potrzebują lokalizacji, ale nie koniecznie najdokładniejszej. Przez to teraz mam coś włączony non-stop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts