osimaru Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Cześć. Jak w waszych Mi 9 działa czytnik w ekranie? Ja regularnie spotykam się z dwiema sytuacjami i zastanawiam się czy jest jakiś sposób, aby wyeliminować problem samodzielnie: Podnoszę telefon po dłuższej przerwie, na ekranie pojawia się "odcisk palca" ale ekran kompletnie nie reaguje na mój palec. Muszę wybudzić ekran przyciskiem i wtedy spróbować odblokować. Telefon po dodaniu odcisku "na świeżo" czyta rewelacyjnie przez kilka godzin, a potem często udaje mi się odblokować za 4-5 razem. Dodam, że mam dodane średnio 3 odciski tego samego palca, bo słyszałem że wtedy działa nieco szybciej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peseq Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Cześć. Jak w waszych Mi 9 działa czytnik w ekranie? Ja regularnie spotykam się z dwiema sytuacjami i zastanawiam się czy jest jakiś sposób, aby wyeliminować problem samodzielnie: Podnoszę telefon po dłuższej przerwie, na ekranie pojawia się "odcisk palca" ale ekran kompletnie nie reaguje na mój palec. Muszę wybudzić ekran przyciskiem i wtedy spróbować odblokować. Telefon po dodaniu odcisku "na świeżo" czyta rewelacyjnie przez kilka godzin, a potem często udaje mi się odblokować za 4-5 razem. Dodam, że mam dodane średnio 3 odciski tego samego palca, bo słyszałem że wtedy działa nieco szybciej.Dodaj normalnie tylko jeden odcisk palca na prosto.Czytnik słabo łapie tak czy siak. Prawda. Czasem wystarczy delikatny brud na ekranie czy. Też palcu i nie odczyta. Czasem w pracy jak ubabram kciuk, bo akurat coś malowałem czy cokolwiek, to już tylko pin. Ja ustawiłem sobie na twarz. Wygodniejsze.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts