AdamW77 Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 (edited) Witam . Odblokowałem bootloader, wgrałem twrp , pobrałem ROM z miui polska ale chyba nie był na moją wersję EU bo coś poszło nie tak. Nieopatrznie kliknąłem reboot system i po telefonie. Nie ma recovery i fastboot. Komputer go nie widzi. Świeci tylko dioda po podłączeniu. Czy ktoś już wie co można zrobić aby go ożywić. Edited December 3, 2019 by AdamW77 Niestety nie udało się. Wysłałem do serwisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
77kylo Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Wczoraj na głównej stronie miui polska podali że nie wspierają tego modelu ze względ na problemy z dostosowaniem do mediateka Link to comment Share on other sites More sharing options...
trumanshow Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Po próbuj może jeszcze kilka razy z tym żeby mieć fastboota a nóż złapie za którymś razem bo jak nie to lipa i chyba pozostanie ci MicenterWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjastrzab Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Szukaj na xda flashtoolpro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 1. Nie będzie wsparcia od nas 2. Bez autoryzowanego konta Xiaomi (których to większość ostatnio została poblokowana...) nie odbrickujesz. Nawet Acid ma problemy z tym, aby takie znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trumanshow Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 A może tu jest jakaś wskazówkahttps://c.mi.com/thread-2173190-1-1.htmlWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjLeo Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 I jak udało się? Sam chcę zrobić parę rzeczy, niestety brak wsparcia mnie lekko mówiąc dobił, bo ja kupuję telefony właśnie dla Miuipolska mówiąc szczerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
77kylo Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 1 godzinę temu, DjLeo napisał: I jak udało się? Sam chcę zrobić parę rzeczy, niestety brak wsparcia mnie lekko mówiąc dobił, bo ja kupuję telefony właśnie dla Miuipolska mówiąc szczerze. tez kupiłem rn8pro dla miuipolska i d*pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hakxa Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 (edited) x Edited February 16, 2022 by Hakxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
123elektron Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Witam. Odblokowałem bootloader, wgrałem twrp , wgrałem ROM z miui polska i teraz nie mam dostępu do recovery. Po wciśnięciu vol+ i power pojawia się i gaśnie napis REDMI na środku ekranu. Po normalnym włączeniu telefon działa z zainstalowanym romem EU. Nie mogę zrobić format data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts