Druggist Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Witam. Mam Redmi 5. Po aktualizacji systemu do MIUI 11 Global 11.0.1 Zniknął mi przycisk Importuj w motywach. Nie mogę sobie przeglądaać ani ściągać nowych motywów... O co chodzi? O to ze Redmi 5 już nie jest wspierane? Screen z mojego tel: Brakuje mi tego przycisku Importuj jak niżej (foto z neta): Pomocy. Help. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Proponuję zmienić na próbę region np. na Rosję powinno pomóc . U mnie na redmi note 5 wogóle nie było ikony motywów dopiero taka zmiana to poprawiła . podobno coś przepisy unijne zabraniają ale do końca nie wiem....Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Druggist Posted November 27, 2019 Author Share Posted November 27, 2019 Ustawiłem Region ROSJA. I wszystko gra, teraz mam w Motywach przycisk "Znajdź więcej" i mogę ściągać motywy i tapety i je instalować bez przeszkód (wyskakuje co prawda jakis komunikat, że motyw niby nie jest kompatybilny ale to akurat nie robi różnicy, klikam instalowanie nowego motywu i wszystko działa, nic się nie zawiesza). Aplikację Theme editor też zainstaluję i przetestuję. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 U mnie też wyskakiwały komunikaty o niekompatybilności ale po instalacji wybranego motywu następowała jego aktualizacja i jak do tej pory jest wszystko ok. zaczęła też działać funkcja odblokowania twarzą.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts