simon_rybka Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 Hej, Błagam niech ktoś powie jak zobaczyć treść wiadomości email, a nie tylko nadawcę i temat. W Mi Band 4 nie bylo z tym problemu, a tu w GTS brak treści jest niezrozumiały dla mnie, gdzie mamy tyle miejsca na ekranie :/ Korzystam z aplikacji Gmail na androidzie 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukee Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Dnia 14.04.2021 o 22:44, simon_rybka napisał: Hej, Błagam niech ktoś powie jak zobaczyć treść wiadomości email, a nie tylko nadawcę i temat. W Mi Band 4 nie bylo z tym problemu, a tu w GTS brak treści jest niezrozumiały dla mnie, gdzie mamy tyle miejsca na ekranie :/ Korzystam z aplikacji Gmail na androidzie 11. Hej! Jeżeli chcesz mieć trochę lepiej widoczne powiadomienia ściągnij zmodowaną aplikację zepp, która się nazywa aex obecnie wersja 5.11.2. Masz kanał na telegramie RuMiFit & AeX mods https://t.me/RuMiFit Link to comment Share on other sites More sharing options...
simon_rybka Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 (edited) 17 hours ago, Dukee said: Hej! Jeżeli chcesz mieć trochę lepiej widoczne powiadomienia ściągnij zmodowaną aplikację zepp, która się nazywa aex obecnie wersja 5.11.2. Masz kanał na telegramie RuMiFit & AeX mods https://t.me/RuMiFit dzieki, sprobuje i dam znac eidt. zainstalowałem i bez zmian, jeżeli chodzi o maile - gdy mail ma pusty temat to widac tresc, gdy jest jakiś temat to nie ma treści :/ ehh stary mi band 4 ogarniał wszystko, a tu duży i pusty ekran. Edited April 17, 2021 by simon_rybka sprawdzilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukee Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Dnia 17.04.2021 o 11:18, simon_rybka napisał: dzieki, sprobuje i dam znac eidt. zainstalowałem i bez zmian, jeżeli chodzi o maile - gdy mail ma pusty temat to widac tresc, gdy jest jakiś temat to nie ma treści :/ ehh stary mi band 4 ogarniał wszystko, a tu duży i pusty ekran. W najnowszej zmodyfikowanej wersji działa bez problemu. Nawet maile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simon_rybka Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 2 minutes ago, Dukee said: W najnowszej zmodyfikowanej wersji działa bez problemu. Nawet maile. Mam najnowsza zmodyfikowana wersje (5.12.2a) i nic nie poprawiła, nadal nie widać treści @ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejv11 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Witam czy na ios idzie wgrać emotikony na gts? Mam soft 0.1.2.03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marta1989 Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Hej mam problem posiadam Amazfit Gts i już po ładowaniu rano mam 90% mam włączony wyświetlacz przez tych ręką jasność mniej niż pół wyłączony pomiar tętna ciągle na noc ruch ręką wyłączony nie mam pojęcia co tak zjada mi baterie ostatnio wytrzymała tylko 5 dni korzystam z aplikacji Zepp miałam swoją tapetę na nim i myślałam że to wpływa ale zmieniłam tarcze ale baterie i tak ciągle coś zjada... Pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vatazhka Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Mam wrażenie, że po ostatniej aktualizacji jest rzeczywiście gorzej, jeżeli chodzi o tempo zjadania baterii.Sent from my SM-G780G using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
matti Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Też macie problem z Zepp? Kupiłem GTSa 4 dni temu, robiłem po 10.000 kroków (zegarek cały czas pokazuje słupki pow. progu 8000), a w apce jakieś ilości z d... typu 2.800, czy 3.500. Dziś też mam 10.000, ale ile będzie jutro, nie wiem. Do tego tętno mierzy kiedy chce, wykres jest pourywany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 29 minut temu, matti napisał: Też macie problem z Zepp? Wszyscy mają, a właściwie mieli różne problemy. Skopali wersję 6.3 i 6.3.1. W ostatniej 6.3.2 wygląda na to że błędy naprawili (nie wiem czy wszystkie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted December 16, 2021 Share Posted December 16, 2021 Witam serdecznie. Taki problem z zegarkiem GTS. Da radę coś zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbass432 Posted December 19, 2021 Share Posted December 19, 2021 Kupiłem w sklepie GTS 2e, od 6 godzin idzie aktualizacja. "Zegarek jest w trakcie aktualizacji." To tak ma długo trwać czy mam coś nie tak ze sprzętem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas_Anderson Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 @xbass432 Aktualizacja powinna trwać od kilku do góra kilkunastu minutWysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Telefon był cały czas w zasięgu zegarka czy mogło dojść do zerwania połączenia? Oczywiście nie chodzi mi o całe 6h, ale pierwsze kluczowe 15-20 minut. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbass432 Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Dziękuję za odpowiedź. Tak, telefon był z zegarkiem na jednym stole przez pierwsze 20 minut a nawet dużo dłużej. Później zostawiłem to na noc i teraz zbieram się do sklepu żeby zrobić zwrot zakupionego sprzętu ponieważ dalej jest problem. Może to jakaś wadliwa sztuka. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carburator Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 (edited) Czy jest możliwość ustawienia większej czcionki (większej i grubszej), tak aby w powiedomieniach łatwiej można było przeczytać treść? Nie wszyscy mają wzrok jak młody zegarmistrz ☺️ Nawet w malutkim Bip-ie można było podmienić czcionkę na ciut większą. Użytkuję również Garmina, gdzie pomimo mniejszego ekranu (kółko 1.3 cala) dużo czytelniejszy jest każdy napis, nie tylko treść wiadomości. Inna sprawa, że na białym tle, co zapewne też ma znaczenie. Edited January 27, 2022 by Carburator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pau1234 Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Hej, hej Mozne ktoś z Was wie, jak rozwiązać problem liczenia kroków w momencie prowadzenia wózka? Niestety wtedy się one nie naliczają 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Jak ręką jest oparta na wózku i nie wykonuje ruchów to nie będzie naliczalo. Można w apce uruchomić trening pt chód, włączyć GPS i wtedy będzie rejestracja dystansu.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts