S3V3N Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 Aplikacji....TAKWysłane z mojego LG G8X DualScreen przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 Jaki nr ma ta nowa aplikacja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted March 13, 2020 Share Posted March 13, 2020 4.0.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 Zaktualizowało mi dzisiaj zegar do 0.0.8.68 Nawet na telegramie nie ma jeszcze śladu po takiej wersji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jost Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Cześć!Jakiś czas temu kupiłem Amazfit GTS. Łączę się z nim przez aplikację Amazfit i mój telefon to huawei p30. Apka synchronizuje sie dobrze z zegarkiem i wszystko działa dobrze poza powiadomieniami. Nie dostaje ich właściwie w ogóle (z żadnej aplikacji, smsow, telefonu, nic...). Czytałem wcześniejsze posty i wydaje mi się, że wszystko ustawiłem jak trzeba:Macie może jakiś pomysł co sprawdzić/zmienić?Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
plewkiew Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 4 godziny temu, Jost napisał: Cześć! Jakiś czas temu kupiłem Amazfit GTS. Łączę się z nim przez aplikację Amazfit i mój telefon to huawei p30. Apka synchronizuje sie dobrze z zegarkiem i wszystko działa dobrze poza powiadomieniami. Nie dostaje ich właściwie w ogóle (z żadnej aplikacji, smsow, telefonu, nic...). Czytałem wcześniejsze posty i wydaje mi się, że wszystko ustawiłem jak trzeba: Macie może jakiś pomysł co sprawdzić/zmienić? A sprawdzałeś może tryb nie przeszkadzać? Może jest włączony. Też mam p30 ale nie miałem takiego problemu. Zobacz jeszcze jak wyłączysz tą funkcje przy wyłączonym ekranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Nadałeś dostęp do powiadomień systemowych? U mnie: "aplikacje że specjalnym dostępem" / "dostęp do powiadomień" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jost Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Odinstalowanie aplikacji i instalacja od nowa wraz z przeklikaniem uprawnień itp dało radę. Dzięki za pomoc! Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
xLukasz Posted April 5, 2020 Author Share Posted April 5, 2020 Dnia 28.03.2020 o 10:07, bartolinio napisał: Zaktualizowało mi dzisiaj zegar do 0.0.8.68 Nawet na telegramie nie ma jeszcze śladu po takiej wersji Nie mogę znaleźć info co zmienili. Ktos coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek7001 Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Dodano konto Google Fit, przyda się przy synchronizacji Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo31290 Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Dnia 11.03.2020 o 16:00, marek7001 napisał: I mamy nowe Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Czy aplikacja w telefonie i zegarek pokazuje taką samą ilość kalorii spalonych w ciągu dnia ? Bo u mnie są rozbieżności? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strawqens Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Witajcie Czy są jakieś dostępne mody do GTSa poprawiające wydajność baterii i dającego fixa na gpsa ? Bateria tragedia 3 dni i tylko 6h na gpsie, kolejna sprawa to gps, na autopauzie urywa trase. Jak tak dalej pójdzie to będę musiał wrócić do mojego Pace na Pacefied rom który działa 5 dni na jednym ładowaniu przy 10h gpsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rufik Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 Ja właśnie myślę nad przesiadką z Pace. Wiem, że GTS bez AoD działa dobre 10-14 dni. A ile wam działa przy AoD włączonym (bez używania GPSa)? Będzie choć 7 dni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dru79 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Jestem jak na razie przed zakupem zegarka. Ciekawi mnie kwestia czy używacie jakiejś ochrony swoich GTS-ów? Szkło a może dodatkowa ramka. W może ktoś nosi zegarek bez ochrony to niech się wypowie jaki jest jego obecny stan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Noszę bez żadnej ochrony. Zero rysek. Pracuje na budowie. Co prawda jako kierownik ale i mi się zdarza coś ”ręcami" zrobić.Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dru79 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 A z racji czasu używania, jesteś zadowolony z zakupu? Czy jednak kupiłbyś coś innego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Miałem honor watch I wydawał mi się lepszy jeżeli chodziło o funkcje sportowe. Ten ma super ekran i dłuższy czas pracy na baterii.Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
novy0 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Ja właśnie myślę nad przesiadką z Pace. Wiem, że GTS bez AoD działa dobre 10-14 dni. A ile wam działa przy AoD włączonym (bez używania GPSa)? Będzie choć 7 dni?Tak jak piszesz ok. 7 dni. Ładowanie raz na tydzień. Bez AoD i bez podświetlenia przy ruchu to ponad miesiąc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Prawie 30 dni z ciągłym (co minute) pomiarem tętna, bez AoD i podświetlenia przy ruchu nadgarstkiem. Kupę powiadomień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xLukasz Posted June 11, 2020 Author Share Posted June 11, 2020 Hej, Kupiłem żonie ten sam zegarek. Poszliśmy na spacer (ten sam XD) i po powrocie do domu u niej było dwa razy MNIEJ kroków niż u mnie. Czy ktoś mi to wytłumaczy? AŻ ~3500 kroków różnicy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Może trzymała rękę w kieszeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
xLukasz Posted June 12, 2020 Author Share Posted June 12, 2020 Gdyby to był Mi Band 4, to miało by sens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz B Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Pojawił się następujący problem, nagle zegarek przestał wyświetlać cokolwiek, po prostu wyświetlacz zgasł, zegarek nie reaguje na przycisk, nie można nawiązać łączność przez bluetooth, po podłączeniu do ładowarki na ekranie pojawia się grafika ładowania i w tym stanie można już się połączyć przez bluetooth z aplikacji amazfit po odłączeniu ładowarki zegarek ponownie się wygasza i nie działa. Co można zaradzić aby zegarek zaczął działać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BÓLterier Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Dnia 19.06.2020 o 17:52, Grzegorz B napisał: Pojawił się następujący problem, nagle zegarek przestał wyświetlać cokolwiek, po prostu wyświetlacz zgasł, zegarek nie reaguje na przycisk, nie można nawiązać łączność przez bluetooth, po podłączeniu do ładowarki na ekranie pojawia się grafika ładowania i w tym stanie można już się połączyć przez bluetooth z aplikacji amazfit po odłączeniu ładowarki zegarek ponownie się wygasza i nie działa. Co można zaradzić aby zegarek zaczął działać? Objawy jakby padła bateria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rufik Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Macie jakieś źródło informacji o firmware GTSa? Jakiś changelog? Właśnie mi się zaktualizował i mam 0.0.9.12, czcionka 12 i zasoby 56. Język PL całkiem sprawnie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dru79 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Do mnie też w końcu dotarł GTS. Całkiem spoko zegarek. Ale nasuwa się pytanie - czy da radę przestawić format daty z miesiąc/dzień na dzień / miesiąc i w pogodzie z niska / wysoka na wysoka / niska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Szukaj innych tarcz, jest tego cała masa, przeróżniste, na pewno znajdziesz coś co spełni Twoje oczekiwaniaW Google Play jest sporo aplikacji z tarczami do GTSa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rufik Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Jakiś konkretny site z dużą ilością tarcz? Ktoś coś?Jakaś strona opisująca jak się tarcze samemu tworzy i modyfikuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dru79 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 tu masz tarcze - link, a tu program do edycji - link. Zauważyłem, że nie pokazuje mi na różnych tarczach obecnej temperatury z pogody. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Do obsługi zegarka używam aplikacji Amazfit. Może mi ktoś pomóc znaleźć jak w w/w włączyć trening. W Mifit było to proste a w Amazfit nie mogę znaleźć takiej funkcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 A czemu chcesz to robić z aplikacji? Przecież z samego zegarka można Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 7 godzin temu, maciek04 napisał: W Mifit było to proste a w Amazfit nie mogę znaleźć takiej funkcji. Najciemniej jest pod latarnią. Tu jest prościej. Na głównym ekranie Amazfita przesuń do góry dolny biały pasek. Rozwiniesz menu z treningami i innymi skrótami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 9 godzin temu, FromWP napisał: Najciemniej jest pod latarnią. Tu jest prościej. Na głównym ekranie Amazfita przesuń do góry dolny biały pasek. Rozwiniesz menu z treningami i innymi skrótami. Normalnie magia. Dziękuję bardzo. 10 godzin temu, bartolinio napisał: A czemu chcesz to robić z aplikacji? Przecież z samego zegarka można Na przykład żeby sprawdzić jak daną trasę zarejestruje GPS w telefonie. Inny przykład za mało bateri w opasce na trening. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurczak1981 Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Hej, piszę, bo mam problem z Amazfit GTS. Używam app Amazfit i Notify & Fitness dla Amazfit GTS. Zegarek przyjechał do mnie 22.06. zainstalowałem w/w app i wszystko ładnie chodziło, ale od 24.06 coś zaczęła świrować app Notify. Siedzę w nocy przed TV nalicza mi kroki, wstaje rano i już mam w ch... i ciut ciut kroków (screeny). Dziś od 7:10-8:00 jechałam samochodem, a kroki znów policzyło, sen pokazuje, że spałam 2h, nawet jak zmienię dane i przelicze dalej kupa. W app amazfit pokazuje poprawnie. Może coś źle poustawiałam w app Notify? Wcześniej używałam mi fit + nofity dla mi band 2 i wszystko było ok. Czy możecie mi jakoś pomóc Z góry dzięki Edit: Już naprawione, było coś nie tak z aplikacją, na razie śmiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BÓLterier Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Czemu nie ma info o temperaturze na customowych tarczach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts