marek7001 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 U mnie także bez problemu, moment i jest gps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek87 Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Witam wszystkich mam pytanie. Pare dni temu zakupiłem zegarek GTS. I chcialem się zapytać czy jest możliwość żeby podczas biegania tarcza zegarka cały czas była wyświetlana ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Spolszczenie nadal tylko za pomocą zmodyfikowanej apki Amazfit i pobranego tu firmware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Nadal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Mają tempo tych aktualizacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Wstawi ktoś linki do najnowszego firmware PL i zmodyfikowanej apki Amazfit?Wcześniej udostępnione linki nie działają Link to comment Share on other sites More sharing options...
orte Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 @bartolinio Na grupie na FB ktoś opisał to tak: "Napiszę publicznie - może się komuś jeszcze przyda. Zacznijmy od pobrania dwóch apek ze Sklepu Play : Telegram (komunikator) oraz Notify and Fitness for Amazfit BIP. Instalujemy obydwie apki. W telegramie wyszukujemy następujące kontakty : RuMiFit & AeX mods oraz Huami Firmwares. Z RuMiFit pobieramy aplikację i ją instalujemy po wcześniejszym odinstalowaniu Amazfita. Dodajemy nasz zegarek po czym w konwersacji Huami Firmwares szukamy sobie wersji oprogramowania V0.0.8.33 dla GTS-a. Pobieramy plik i go rozpakowujemy. Pojawią nam się pliki o rozszerzeniach .fw, .ft, .res. Odpalamy aplikację Notify and Fitness..., uruchamiamy z nią zegarek . Na górze ekranu mamy w prawym rogu znaczek trzech suwaków. Naciskamy i tam znajdują się narzędzia. W nich "Aktualizuj oprogramowanie sprzętowe Amazfita. Wybieracie tam pliki i aktualizujecie. Ważna jest kolejność aktualizacji. Najpierw .fw, potem .ft, na końcu .res. Zegarek odpali się i będziecie mieli język polski. JEDNOZNACZNIE ZAZNACZAM, ŻE DZIAŁA TO W MOIM PRZYPADKU, AKTUALIZACJĘ ROBICIE NA WŁASNE RYZYKO I NIE ODPOWIADAM ZA JAKIEKOLWIEK USZKODZENIA" Jedyne co potrzebujesz to Sklep Play Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 "Jedyne co potrzebujesz to Sklep Play"Tu się nie zgodzę, bo wg tego co zacytowałeś potrzebuję również Telegrama, a tego nie używam i nie zamierzam zakładać, nie potrzebny mi kolejny badziewny komunikator tylko po to by pobrać jeden mały plik, stąd moja prośba o linki...Trudno poszukam gdzie indziej W zasadzie firmware już mam, potrzebna mi jeszcze zmodyfikowana wersja apki Amazfit, bo oryginalna przywraca oryginalny firmware Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 7 godzin temu, bartolinio napisał: Mają tempo tych aktualizacji Wejdź poprawkę na sytuacje w Chinach - wirus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berzelot Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 2 godziny temu, bartolinio napisał: "Jedyne co potrzebujesz to Sklep Play" Tu się nie zgodzę, bo wg tego co zacytowałeś potrzebuję również Telegrama, a tego nie używam i nie zamierzam zakładać, nie potrzebny mi kolejny badziewny komunikator tylko po to by pobrać jeden mały plik, stąd moja prośba o linki... Trudno poszukam gdzie indziej W zasadzie firmware już mam, potrzebna mi jeszcze zmodyfikowana wersja apki Amazfit, bo oryginalna przywraca oryginalny firmware https://t.me/s/RuMiFit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkady-san Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Witam wszystkich. Kilka dni temu zakupiłem GTS-a. Przeszedłem z Huawei Watch 2, bo ostatnio zaczął irytująco wolno działać a bateria wymagała ładowania co drugi dzień. Ogólnie GTS działa całkiem sprawnie, ma śliczny wyświetlacz, na ręce prawie go nie odczuwam. Niemniej w moim przypadku pojawiły się 2 problemy: 1. Po zdjęciu zegarka na noc, rano mam problem z połączeniem z telefonem (OnePlus 6T). Aplikacja Amazfit próbuje się sparować ale bez powodzenia. Restart GTS-a nic nie daje. Pomaga dopiero restart telefonu. 2. Już drugi raz zegarek przestał reagować na obrót nadgarstka - nie włącza się ekran. Sprawdzałem ustawienia w Amazfit Watch i w Notify and Fitness - wszystko jest prawidłowo. Poprzednio musiałem przywracać ustawienia fabryczne ale uważam to za ostateczność. Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamlis88 Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Arkady-san Co do punktu pierwszego to wyłączasz bluetooth w telefonie czy ogółnie telefon sie nie łączy z zegarkiem.Może powodem jest usypianie aplikacji amazfit. Aplikacja amazfit powinna cały czas działać w tle a nie być usypiana.Co do punktu drugiego zobacz bo może masz ustawione wybudzanie zegarka za pomocą ręki ale w konkretnych godzinach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkady-san Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 1 godzinę temu, kamlis88 napisał: Arkady-san Co do punktu pierwszego to wyłączasz bluetooth w telefonie czy ogółnie telefon sie nie łączy z zegarkiem.Może powodem jest usypianie aplikacji amazfit. Aplikacja amazfit powinna cały czas działać w tle a nie być usypiana.Co do punktu drugiego zobacz bo może masz ustawione wybudzanie zegarka za pomocą ręki ale w konkretnych godzinach Mam wyłączoną optymalizację aplikacji do Amazfita. Dodatkowo założyłem na nie kłódki, żeby ich przypadkiem nie wyrzucić z pamięci. Wybudzanie zegarka ustawione na cały dzień... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_12 Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Witam wszystkich, mam pytanie dotyczące powiadomień: czy pojawiają się tam powiadomienia o nieodebranych połączeniach? W opisie zegarka jest, że być powinno. U mnie wyświetla się tylko informacja o połączeniu, które mogę odrzucić lub wyciszyć. A w powiadomieniach nic nie ma. I drugie jak zrobić, żeby wyświetlało emaile. Rozumiem, że powinienem coś pozmieniać w ustawieniach telefonu, ale co?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berzelot Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Zainstaluj Notyfi&Fitness i zaznacz apki z których chcesz otrzymywać powiadomienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Da się jakoś edytować czas drzemki w alarmach? Bo domyślne 10 min to zdecydowanie za dużo... Aplikacja Amazfit/MiFit nie ma takiej możliwości, ale może znacie jakiś sposób na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba94 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Widzę że na telegramie wrzucili nowy update 0.0.8.46. Orientujecie się co wprowadza? Czy instalować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berzelot Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Jest obsługa języka polskiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 U was tez ucina tekst SMS ? Zauważyłem, że nie otrzymuję całego tekstu wiadomości SMS na zegarku ... Używam NOTIFY + AMAZFIT + wgrane emotikony. Powiadomienia w Amazfit są wyłączone, używam tylko Notify. Z innymi powiadomieniami nie ma problemu bo jest cały tekst wyświetlany a SMS ucina ... Jakieś pomysły ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berzelot Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Orientuje się ktoś jak zmienić datę w zegarku? W telefonie jest 04.03 a w zegarku 03.03 Dzień tygodnia się zgadza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minek200 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 U mnie właśnie wskoczyła aktualizacja, jest język polski w zegarku. Jedyne co zauważyłem to nie przetłumaczyli jeszcze dni tygodnia wyświtlanych na akrenia gdy włączony jest AOD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 (edited) AOD będzie w angielskim, to tarcza. OTA posiada wszystkie poprawki które zostały zgłoszone tu i na huami. Edited March 6, 2020 by S3V3N Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek7001 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 I super. Jeszcze jakby się udało poprawić przy najbliższej okazji "Komunikat" na "Powiadomienia" ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Oooo to dobra wiadomość Wreszcie można wskoczyć na oryginalny soft 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 A co wczesnie byl NIEoryginalny ?Wysłane z mojego LG G8X DualScreen przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 No niby był ale "stary" i wymagał zmodowanej apki Amazfit, a to nie to samo Ten nowy soft ma numer 0.0.8.37 czy raczej 0.0.8.56? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 56Wysłane z mojego LG G8X DualScreen przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek7001 Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 I mamy nowe Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolinio Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Ale że co to ma być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Pewnie chodzi o aplikację Amazfit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 NoWysłane z mojego LG G8X DualScreen przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
berzelot Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 Jakieś znaczące różnice między tą nową APK Amazfit a modowaną? Warto instalować? Dnia 21.02.2020 o 15:22, ryba94 napisał: Widzę że na telegramie wrzucili nowy update 0.0.8.46. Orientujecie się co wprowadza? Czy instalować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 W normalnej wersji amazfita masz już update z językiem polskim i zaktualizowaną wizualnie aplikację Link to comment Share on other sites More sharing options...
berzelot Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 (edited) 1 godzinę temu, Gravis napisał: W normalnej wersji amazfita masz już update z językiem polskim i zaktualizowaną wizualnie aplikację W zmodowanej APK też mam j. Polski w zegarku. Czyli zmianie uległa jedynie szata graficzna Amazfita? Edited March 12, 2020 by berzelot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts