Waxy Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Kawał dobrej roboty. Chciałbym zasugerować zmianę tekstu "ustawienia twarzy zegarka" na tarcze zegarka lub po prostu ustawienia tarcz Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 (edited) ciach... Edited March 3, 2020 by S3V3N zbędne 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibicpl Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Jeśli mogę jeszcze coś zasugerować to "Brak dostępnych danych historycznych" można podmienić na np. "Brak dostępnych danych archiwalnych" Kawał dobrej roboty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotw Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Wielkie dzięki S3V3N za szybkie tłumaczenie Czekam na wersje z poprawkami i jak możesz udostępnić pliki to sobie szybciej zrobię aktualizacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 #65 post Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekc Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Widziałem twoje tłumaczenie na GH prawie takie samo co w BIP Ale i tak OK. Nikt inny nie chciał. Mi to nie przeszkadza - te kwiatki w tłumaczeniu // dla innych... chyba od nowego firemeware można błędy zgłaszać na stronie huami - będzie najszybciej aby zmiany robili. Dzięki jeszcze raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 (edited) @S3V3N jest to Twoje tłumaczenie we firmware które zapodałeś czy zapodałeś już firmware z przecieku? Tym bardziej ze zgłaszane poprawki wskazują na to iż to tłumaczenie od Huami. Nie żebym wątpił w Twoje umiejętności, ale też mogę rzucić linkiem. https://t.me/huamifw/262 Edited January 9, 2020 by Lector 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibicpl Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 16 godzin temu, marekc napisał: Widziałem twoje tłumaczenie na GH prawie takie samo co w BIP Ale i tak OK. Nikt inny nie chciał. Mi to nie przeszkadza - te kwiatki w tłumaczeniu // dla innych... chyba od nowego firemeware można błędy zgłaszać na stronie huami - będzie najszybciej aby zmiany robili. Dzięki jeszcze raz. Możesz proszę podać link do forum/strony GH? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia19 Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Niestety na chińskiej wersji spolszczenie nie chce się zainstalować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) @Kasia19 zapewne trzeba by przeprowadzić zmianę tak jak było w Bip. Poszukaj na stronie z linka ZMIANA CHIŃSKIEJ WERSJI ZEGARKA W WERSJĘ MIĘDZYNARODOWĄ Może za jakiś czas to ogarną dla GTS. Chyba ze różnią się hardwarem przez NFC i musi być dedykowany firmware, tak jak w przypadku Mi Band 4 z NFC. Edited January 10, 2020 by Lector Link to comment Share on other sites More sharing options...
berzelot Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Szkoda tylko, że po wrzuceniu spolszczenia na GTSa , zegarek po każdorazowym sparowaniu się z telefonem usilnie wraca do poprzedniej wersji softu bez j. polskiego. Walczę z tym cały dzień i za nic nie potrafię zablokować pobierania poprzedniej wersji softu Link to comment Share on other sites More sharing options...
plewkiew Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Cześć, Dzięki @S3V3N za tłumaczenie! Pytanie do wszystkich: Po wgraniu wersji 0.0.8.33 za pomocą notify, po wejściu do aplikacji amazfit automatycznie odpala mi się aktualizacja, która wraca do wersji .29 Czy jest na to jakiś sposób? Korzystać jedynie z apk notify? Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Szkoda tylko, że po wrzuceniu spolszczenia na GTSa , zegarek po każdorazowym sparowaniu się z telefonem usilnie wraca do poprzedniej wersji softu bez j. polskiego. Walczę z tym cały dzień i za nic nie potrafię zablokować pobierania poprzedniej wersji softu Musisz/cie zmodyfikowaną wersję Amazfit posiadać, która blokuje OTA. Znajdziecie ją tu : https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=304140 Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berzelot Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Tylko mi nie chce się zainstalować zmodyfikowana apka Amazfit czy ktoś ma może też z nią problem? Niby pobiera się normalnie ale nie daje się zainstalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Trzeba odinstalować oryginalna Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berzelot Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 1 godzinę temu, S3V3N napisał: Trzeba odinstalować oryginalna Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Dziękuję, wszystko śmiga aż miło! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibicpl Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Jakby ktoś szukał najnowszych wersji firmware to może je znaleźć tutaj - https://t.me/huamifw Najnowsze wersje pochodzą z 9 stycznia: vers. 0.0.8.33 firmware for the device Amazfit GTS global (kestrelw) version - ➡️ font #12. ⬅️ . vers. 0.0.8.34 firmware for the device Amazfit GTS china (kestrel) version - ➡️ font #11. ⬅️ . ktoś się orientuje w jaki sposób można wgrać ten firmware będąc użytkownikiem IOS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mieczu79 Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Witam wszystkich! Ja się narazie rozczarowałem smartwatchem amazfit gts. Kupiłem go w połowie grudnia zeszłego roku przez allegro w sklepie pc projekt. Działa przez około 3 tygodnie, obchodziłem się z nim jak z jajkiem, nawet aod rzadko włączałem, nie mówiąc o jakimś uderzeniu czy zachlapaniu przypadkowym i nagle w ostatnią środę zawibrował i chyba ekran amoled się wylał. Tzn zgasł, a potem każda próba interakcji z z nim (wciśnięcie przycisku, podniesienie nadgarstka, rozparowanie, reset fabryczny watcha) kończyły się ukazaniem się jasniejącej poświaty na tarczy zegarka tudzież wyświetleniem obrazu jak ze starych telewizorów, gdy szukałeś kanału i znajdowałeś tylko szumy (starsi będą kojarzyć). Pojechał właśnie pocztą do sklepu pc projekt, stamtąd podobno pójdzie do serwisu dystrybutora i pewnie na najbliższe dwa tygodnie jest z głowy. Gdy wróci, być może wymienią na nowy, to chyba wystawię go na sprzedaż. Okropnie mnie zniechęcił. Choć to chyba taki pechowy traf, bo nigdzie w sieci nie natknąłem się na podobny przypadek. Z drugiej strony jest to dość nowa rzecz, więc kto wie co będzie za jakiś czas... Dodam tylko, że nie modyfikowałem w nim firmware ani nic takiego, tylko polskie znaki uzyskałem metodą przełączenia na chwilę na inny język telefonu i z powrotem... Ktoś miał podobny przypadek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Paczka 39 najlepszych TARCZ po POLSKU Każda tarcza ma podgląd w pliku PNG Download : Tarcze_PL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotw Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 (edited) Mieczu79 chyba miałeś po prostu wadliwy egzemplarz, ja na necie czytałem tylko same dobre opinie, a swojego GTS-a też posiadam od grudnia. Na razie wszystko działa jak trzeba (odpukać) Dla mnie wygrywa ten zegarek głownie tym, że bateria trzyma długo, jak na moje potrzeby, bo prawie 30 dni na 1 ładowaniu Jeżeli chcecie mieć fajny i dosyć duży wybór tarcz PL to wystarczy zainstalować z Google Play poniższą aplikacje:Amazfit GTS Watchfaces Gość co jakiś czas dodaje nowe tarcze także wersje PL. Edited January 11, 2020 by kotw Link to comment Share on other sites More sharing options...
xLukasz Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 Dnia 11.01.2020 o 06:59, S3V3N napisał: Musisz/cie zmodyfikowaną wersję Amazfit posiadać, która blokuje OTA. Znajdziecie ją tu : https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=304140 Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Gdzie znajdę takie ustawienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berzelot Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 8 minut temu, xLukasz napisał: Gdzie znajdę takie ustawienia? W zmodyfikowanej apce Amazfit z linku dwa posty wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektruk1989 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 s3v4n jakie jest haslo do AmazFit_GTS_PL_2.0_by_S3V3N_7NCF.zip ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibicpl Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Właśnie dostałem aktualizację do wersji v.0.0.8.37. Języka polskiego brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Tak. Jeszcze go tam nie dodali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Bo są poprawki językowe i nie dali. Prawdopodobnie kolejna OTA też będzie pozbawiona polskiego.Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waxy Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Tylko w wersji 0.0.8.33 jest polski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wozniak1976 Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 sewen jak jest szansa na haslo do : https://androidfilehost.com/?fid=4349826312261707528 ? czy naniesione som już poprawki polskie? Widzialem skriny z 2.0 fajne to nowe ikonki. :p 22 godziny temu, kibicpl napisał: Właśnie dostałem aktualizację do wersji v.0.0.8.37. Języka polskiego brak jest już beta 0.0.8.41 :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waxy Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 @Wozniak1976 Gdzie jest wersja 0.0.8.41? (z polskim językiem?). Na telegramie huami widziałem tylko 0.0.8.40, ale tylko Chińskie wydanie, bez globala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotw Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Też chętnie sprawdzę co nowego jest w wersji AmazFit_GTS_PL_Custom_FW_by_S3V3N_2.1_7NCF.zip Ale hasła nie odgadłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wozniak1976 Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 5 godzin temu, Waxy napisał: @Wozniak1976 Gdzie jest wersja 0.0.8.41? (z polskim językiem?). Na telegramie huami widziałem tylko 0.0.8.40, ale tylko Chińskie wydanie, bez globala. jest na serwerze swena Link to comment Share on other sites More sharing options...
berzelot Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 (edited) 4 godziny temu, kotw napisał: Też chętnie sprawdzę co nowego jest w wersji AmazFit_GTS_PL_Custom_FW_by_S3V3N_2.1_7NCF.zip Ale hasła nie odgadłem Przy próbie aktualizacji pokazuje mi się komunikat "niepoprawny plik oprogramowania" Czyżby trzeba było wcześniej odinstalować zmodyfikowanego Amazfita który blokuje aktualizacje? Edited January 21, 2020 by berzelot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wozniak1976 Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 bo musisz rozpakować archiwum i podac recznie każdy plik. pamietajac ze pierwszy musi być rasorces, drugi firemeware i reszta na końcu. ale hasla do tego pliku jeszcze nie udostępniono do 1.0 i 2.0 jest na 4pda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mieczu79 Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Witam wszystkich ponownie! Trochę to trwało, ale po wysłaniu do serwisu mojego popsutego GTSa (szczegóły kilka postów powyżej), wymieniono mi w końcu na nowy i dziś go odebrałem. Teraz nie wiem czy używać, czy sprzedawać, co radzicie? Jak tam Wasze egzemplarze, czy to jest w ogóle awaryjny smartwatch, czy tylko ja tak miałem pecha? Czy może sprzedać i kupić np. amazfit GTR 47mm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xLukasz Posted January 27, 2020 Author Share Posted January 27, 2020 Dnia 25.01.2020 o 16:23, Mieczu79 napisał: Witam wszystkich ponownie! Trochę to trwało, ale po wysłaniu do serwisu mojego popsutego GTSa (szczegóły kilka postów powyżej), wymieniono mi w końcu na nowy i dziś go odebrałem. Teraz nie wiem czy używać, czy sprzedawać, co radzicie? Jak tam Wasze egzemplarze, czy to jest w ogóle awaryjny smartwatch, czy tylko ja tak miałem pecha? Czy może sprzedać i kupić np. amazfit GTR 47mm? Tylko Ty miałeś takiego pecha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts